01 januari, 2012

GOTT NYTT 2012.

Tänk, nu har vi ett helt nytt år framför oss. Jag hoppas att det blir fyllt med god hälsa, spännande äventyr, många skratt samt roliga möten. I dag har jag lite svårt att fokusera på mina egna nyårslöften och framtidsplaner då vårt firande igår blev alltför sent. Kroppen är lite trötter, men det är väl så det ska kännas en dag som denna? :)

Här i Enskede beskådade vi 100-tals med vackra Kohm Loy lyktor på himlen vid tolvslaget. Så vackert. Skulle kunna tänka mig att skippa fyrverkeriet och bara lyfta lyktor. De ger tid till eftertanke.Och i dag släpper jag i väg en till lykta för att fira den här bloggen. Den fyller nämligen ett år. - Hurra! 

Det var för exakt ett år sedan jag publicerade mitt första inlägg, utan att veta vad jag riktigt ville med bloggandet. En plats för inspiration var tanken. Det har blivit en salig mix; hemifrånreceptinredningträdgårdpåsk, Fjällbacka, resor, mera resor, D.I.Y, och senaste månaden en hel del fokus på julpyssel, julrecept och nyårsfirande. Till det här kan vi lägga till en massa shopping och annan inspiration så klart. 

Nu ser jag med spänning fram emot 2012 och vad bloggen kommer fyllas med. Det är så roligt att ni blir fler och fler som börjar titta in här. Nu undrar jag inför detta nya år; Vilken typ av inlägg gillar du mest? Vad inspirerar dig?

11 kommentarer:

 1. Grattis fina du!!!! Bara fortsätt vet ja det är sååå bra som det är;) kraam

  SvaraRadera
 2. Grattis på ettårsdagen! Jag gillar blandningen. Bara fortsätt!!!

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt! Ja jag tänkte detsamma igår när jag såg alla dessa finfina lyktor.
  Säger som de ovan, bara fortsätt som du gjort under året. Du har en fin inspirerande blogg. Grattis på årsdagen! :-)
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år och grattis på ettårsdagen! :) Jag gillar verkligen din blandning, härliga bilder och bra texter. Fortsätt så och jag misstänker att många fler kommer att hitta hit. Ha en fin kväll!

  Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Jag vet själv hur skoj det är att få svar på en sådan fråga, men det är svårt. För när man verkligen gillar en blogg, så gillar man liksom det man får - glasklart eller hur :)?! Så jag ser fram med tillförsikt mot 2012 här hos dig för jag vet redan att jag kommer att tycka om det som bjuds! Kram

  SvaraRadera
 6. Grattis på ett-årsdagen ! Fint att få följa dig under det gångna året.2012 blir säkert också ett fullproppat år med fin inspiration från din blogg!

  Kram Carina

  SvaraRadera
 7. Grattis för 1-år! Jag tycker också du ska fortsätta
  som du gör en härlig blandning..

  God fortsättning på 2012 // kram åsa

  SvaraRadera
 8. Hej Grattis på 1 års dagen!
  jag stor gillar din blogg och skulle vilja se mer av helhetsbilder från ert fina hem.

  Ps du har mejl ang fjällbacka!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Grattis till ett år! Tiden går fort när man har roligt! Fortsätt i samma härliga stil!
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 10. Jag blev så förvånad, men glad när jag såg lyktorna svepa över stan - så vackert! Grattis till blogg födelsedan med!

  SvaraRadera
 11. Grattis till din blogg och fortsätt i samma mixade stil.

  Gillar också lyktorna som släpps iväg på nyår, vackert!

  SvaraRadera