11 oktober, 2012

HÖSTENS MOODBOARD.

Förra året publicerade jag de här moodboardsbilderna. Det var mitt bidrag till Fabrikens tisdagstema. Det var ett roligt tema, speciellt att se alla andras tolkningar samt höst-mood.

Därför ser jag med extra spänning fram emot att det är samma tema denna vecka; Höstens moodboard. Nyfikna? Då har ni mängder av bidrag att klicka runt bland där inne idag. Här kommer mitt!


Förra året gick jag helt på en känsla. En samling bilder jag tyckte om för tillfället samt några element blev tillsammans ett mood. Denna gång blir det fokus på accessoarer och färg. De jag faller lite extra för.

Det är alltid roligt att se resultatet som helhet! Tar vi bort skärpan i bilden landar vi på en skala av grått, svart, orange samt bordeaux. Kan nog säga att detta är jag - hösten 2012!


Fokuserar vi på detaljerna finns där en del material jag alltid faller för vid den här årstiden; stickat, filt, grått samt natur. Går det att ha för många stickade halsdukar och tröjor i dessa färger? Absolut inte.

Fortfarande får en del av naturen komma in. Gärna det lite vissna, torkade, mörka. Blomkvistarna ovan kom med hem från Tyresta. (Fick en lite konstig blick av en dam när jag plockade?).Till färgerna i naturskala samt accenterna i mörkt rött, bordeaux och grönt kan vi lägga till accessoarer i guld/metall. Dofterna, de går i lite mer mystiska toner för tillfället. Allt detta får tillsammans förmedla känslan i min höstens moodboard!

Mer hösttoner hittar ni hos Fabriken idag, samt i min folder Autumn mood på Pinterest. Låt oss fortsätta mysa med det mysiga denna oktober månad!

19 kommentarer:

 1. Så elegant snyggt.
  Och du, tar du med klockan på söndag så jag får glutta på den? Såsåså snygg! :)

  SvaraRadera
 2. Där satt den! BOOM. Fasiken så snyggt. Visset kan verkligen också vara bra.

  Luxembourg Garden - check. Rouge noir - check. Guldklocka - check. Du får nog ta den där OP på dig på söndag ändå så vi inte har alltför lika-samma - för det lär inte hända. OP på mig. Check. :))

  Fast jag håller med dig. Det är en bra regler att den får stanna hemma. Alla dagar i veckan.

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt moodboard du visar upp! Jag har börjat gilla hösten mer och mer! Tycker det är så fint med alla färger och njuter av den krispiga luften ute!

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Mmmmm en riktig AnnixenBoard!
  Den växten finns ju överallt, klart du får plocka den.

  SvaraRadera
 5. Åh så snyggt! Vilken höjdare. Och var det den där klockan du önskade dig i födelsedagspresent?
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Läckert fotat och fina färger ihop.

  SvaraRadera
 7. Åh, jag älskar inte bara dina färger utan MATERIALEN i din moodboard! Wow, så snyggt jobbat!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Love! Underbart, underbart. Jag vill hoppa in, känna och dofta!

  Kram och tack för den här härliga känslan

  Lotta

  SvaraRadera
 9. Beautiful! Gillar massor - sedan är jag särskilt svag för samlingar av skönhet just nu.

  SvaraRadera
 10. Lovely pics! :) I moved to sweden about a month ago from Italy, and I am trying to learn Swedish now. Big hugs from Lund! :)

  SvaraRadera
 11. Gillar det där du skriver att det är ditt jag just nu. för det skiftande, hanslar ju om det mood man är i för tillfället.
  Fina bilder

  Ha en fin helg, lite sol här ..............
  // Lissen

  SvaraRadera
 12. Åh du har verkligen gjort en "riktig" moodboard som det anstår en AD :) Fiiiin! Jag försöker komma in i det där guldiga men det vill sig inte riktigt för mig, gillar mer på andra :)
  SÖNDAG - iiiiiiiiiiih! F'resten hoppas jag på att det är det vi ska hålla på med hela träffen - att skratta så vi inte vet vart vi ska ta vägen ;OP
  Kramkram Cecilia

  SvaraRadera
 13. Ditt moodboard är ju galet fint. Heja dig.
  Och imorgon ses vi.
  Iiiiiiii. Herre gud!

  T-banan, röd linje. Slutstation Fruängen. Ska vi greja det?
  Ska vi då ses på slutstationen? Jg är ju egentligen GRÖN linje, så jag undrar hur jag ska åka jag. Hahaha!
  Ska vi mötas någonstans?

  Kram - från en lite nervös u.

  SvaraRadera
 14. Iiiiii! Mailade dig Fru Vasastan ;)

  SvaraRadera