14 januari, 2012

BLOG LOVE.

Det har pågått mycket blogg-kärlek och utdelning av awards under en tid i bloggsfären. Jag har själv blivit utvald av några(!) och blir otroligt glad så fort någon nämner min blogg som en favorit. - Tack. Jag gör dubbla glädjeskutt! (Försöker få in motion i vardagen).

Utdelningarnar kom ifrån de fina bloggarna Enkel stil, My Happy Home, Johannas inspiration, Med en känsla och Lilla U. Fem bloggar jag varmt rekommenderar!


Dessa awarder går ut på att man i sin tur sedan väljer bloggar man vill ge lite extra uppmärksamhet. Flera av mina favoriter har jag nämnt tidigare och det är svårt att bara nämna några. Det är en del jag följer och alla är favoriter på olika sätt. 

Idag plockar jag ut sju stycken som jag ger extra love. Denna gång fokuserar jag på visuella bloggar som alltid levererar underbart inspirerande bilder. En hel bank av bildinspiration kan man säga. Bloggar från Sverige men även utanför gränsen;


Passar på att önska er en riktigt skön helg! Här har vi varit uppe tidigt då A åkte iväg på friidrottstävling i morse. Klockan 07.00 avgick bussarna och de ska vara borta hela helgen. Hon börjar blir stor våran tjej.

Själv ska jag ägna lördagen åt att röja huset. Arbetsveckan avslutades lite rörigt då jag numera har en make här hemma på kryckor...

4 kommentarer:

 1. thank you very much to love my blog. I'm very proud when my work is loved espacially by Sweedish people, scandinavian interiorsare so nice! thank you once more!
  Lilly Rose

  SvaraRadera
 2. Och tack för att jag fick vara med på en sån fin lista!
  Och tack för all inspiration du bjuder på, en fin kombination av välskriven text och underbara fotografier.
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 3. Grattis till utmärkelsen. den är du såå värd, din blogg är underbar!!! Kram Johanna

  SvaraRadera