20 oktober, 2013

ORDNING & REDA - KONTORET.

Förra söndagen tog vi oss i kragen och rensade ut lite här hemma. Ni vet en sådan där dag då allt rivs ut från vindsgångar och garderober i en salig röra. Resultatet blev en mängd kartonger som skänktes bort och mycket annat (läs överfylld släpkärra) som slängdes på tippen. Älskar känslan som infinner sig efteråt. Rensat, rent och ordnat!


Även kontoret fick sig en ansiktslyftning denna helg. Det här är ett rum i vårt hus som lätt råkar ut för att bli en samlingsplats. Nu tömdes det på allt för att sedan ställas i ordning på nytt. En plats som jag nu kan tänka mig att sitta och jobba på - igen!


Lite nya detaljer har även tillkommit. En av dem är en lång handvävdmatta från Linnie Design. Rummet blev mer ombonad nu och den är jätteskön att gå på. Ett matt-tips!En annan nykomling är förvaringsväskan Meno från Iittala. Den grå filtväskan är nu fylld med snörrullar. Väskan är så fin, vill gärna införskaffa den större modellen också!


Även väggen har fått lite mer ordning och reda. Tidningstället och anslagstavlan blev över från A's gamla rum när hon flyttade in i sitt nya.

Nu är det dags att börja använda rummet som ett kontor igen...jobba hemma, spela Mindcraft, betala räkningar, pyssla och chatta med kompisar. Det räknar nog in det som vår familj gör mest här inne för tillfället!


Dessa kontorsbilder blir även mitt bidrag till Söndagsbilden hos Fabriken som kickat igång igen. För mer inspiration rekommenderar jag att ta ett klick dit!

10 kommentarer:

 1. Så väldans väldans fint!
  Där skulle jag lätt sitta och jobba. Det är mitt projekt denna veckan. Att göra om min verkstad, till lite mer effektivt och vackert. Det är en soppa just nu.
  Saker all over och ingen ordning.

  Vill ses snart, tanka energi och bara snacka skit.
  KRAM,
  u

  SvaraRadera
 2. Vilket snyggt kontor! Gillade den fina väskan, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Härligt! En sån rensning skulle vi också behöva göra. Men vi skulle definitvt inte hinna allt på en helg som ni verkar ha lyckas med.

  Ha en fin start på veckan.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Precis vad jag också behöver göra - rensa hemmakontoret! Hos oss hamnar ALLT här i väntan på att 'någon' (för det mesta jag) ska hinna ta itu med det. Får bli veckans projekt :-)

  SvaraRadera
 5. Ordning och reda, älskart!

  Ha det gott

  SvaraRadera
 6. Den mattan skulle min kisse gilla ;-) Så därför kan jag inte ha en sådan fin matta, ännu ;-)


  ps Du får gärna länka om mig och ta bort den gamla bloggen :-)

  SvaraRadera
 7. Hmm...jag skulle också behöva få lite ordning och reda! Dags att rensa!!

  SvaraRadera
 8. Tack för inspirationen till att rensa och röja lite i helgen!

  /A-mamman

  SvaraRadera