29 september, 2013

VARDAGSRUMMET.

Lägger ut några fler av de bilder som stylist Anna Mård och fotograf Karin Foberg tog när de var hos oss och fotade. Bilder som nu är med i reportage i nya Plaza Interiör. Här på bloggen får ni även lite extra material - inte varje dag jag kan erbjuda sådant!


Vi har platsbyggt en bokhylla på ena kortsideväggen i vardagsrummet. Eller vi och vi, det är maken som ligger bakom själva snickeriet. Jag önskar och så "trollar" han fram något. I de här lägena är han fantastisk!


På den andra sidan av rummet står ett vitrinskåp. Ovansidan av skåpet är ständigt i rörelse, ena dagen står en samling bruna glasflaskor där, en annan dag något helt annat. Jag gillar att ständigt förändra och gruppera på ytor som denna.


Det samma gäller detaljerna på bordet. Tror att detta bord är det mest fotade på bloggen. Det är stilleben, kaffekoppar och andra detaljer som oftast hamnar i fokus.


Vi avslutar med en bild på mig själv (gulp). Ja, det är inte ofta jag hamnar framför kameran. Är lite obekväm (som ni säkert ser - haha) med att själv stå i centrum på detta vis. Jag bjuder på det den här gången, kanske kul för er att få ett ansikte på självaste bloggerskan? 

Hoppas att ni haft en fin helg och skön söndag. Det känns verkligen att det är höst ute nu. Jag gillar. Vi eldar i kaminen för fullt och tänder ljus. 

Foto; Karin Foberg

16 kommentarer:

  1. Det är så fint. Speciellt bokhyllan :-)

    SvaraRadera
  2. Älskar inbyggda bokhyllor och speciellt som hos dig när den löper under fönstret - SNYGGT!

    SvaraRadera
  3. Jätte jättefina bilder! Älskar dem. Din bokhylla, färgerna, det rena och din stil. Tidningen köper jag imorgon. Heja du och stor kram!

    SvaraRadera
  4. Kom hem från bokmässan i Göteborg och hittade nya Plaza i postlådan, lovely! Ska bli jättekul att få läsa om ert fina hem - älskar den där bokhyllan! Lånar du ut din snickrande man månntro? ;)

    SvaraRadera
  5. Åh vad fint du har det! Läser alltid Plaza men missade helt att para ihop reportaget med dig, du har verkligen ett jättefint hem och tack för en jättefin blogg. Jag kikar in lite då och då men är dålig på att lämna en kommentar, så idag fick det verkligen bli av :) Glad torsdag!

    SvaraRadera
  6. Heisann, Annixen! En liten slengom innom deg her fra høstlige Norge i kveld. For en flott blogg du har! Og ikke minst nydelig hjem. Kom over bloggen din ved en ren tilfeldighet her nå, men gjett om jeg skal komme tilbake hit igjen! Alltid morsomt å oppdage nye blogger man liker! God helg til deg, om ganske så litt. Klem fra Beate i Skien, Telemark (Norge).

    SvaraRadera
  7. Vilket vackert vardagsrum! Klassiska och stilrena möbler i en härlig harmoni - me like!! Kul med reportaget!

    Önskar dig en trevlig helg!

    Kraaaaam aka

    SvaraRadera
  8. Fiiiint! Som alltid hos dig, vare sig du eller nån annan tar fotona :)
    Kram Cecilia

    SvaraRadera
  9. Oh så fint! Både hemmet och bloggerskan:) Vad roligt att få visa sitt hem i ett magasin.

    SvaraRadera
  10. Vilket fint och personligt hem! Var kommer det svarta vitrinskåpet ifrån?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Skåpet kommer från IKEA och heter Linarp. Är lite osäker på om det finns kvar i deras sortiment.

      Radera
  11. Superfina bilder, mycket stilfullt hem. :) Måste dessutom bara fråga - din outfit på bilden, var kommer skjorta o de urroliga "dalmatinerbyxorna" från?

    SvaraRadera
  12. Tack Sara! Bilden togs för ett år sedan, byxorna var då inköpta på H&M och skjortan är från Zara.

    SvaraRadera
  13. Vilket fint vardagsrum ni har! Jag har letat efter ett vitrinskåp i svart och ert är ju jättesnyggt, var är det köpt någonstans? MVH Hanna

    SvaraRadera