26 maj, 2013

CHOKLADBLOMMOR.

Den här helgen blev "stora" fixarhelgen i vår trädgård. Blommor har planterats och pallkragarna är fyllda med nya örter, frön och potatis. GIY (Grow It Yourself) - var väl den stora trenden 2013? :)

Idag då regnet silat ned har jag faktiskt tänkt "det ÄR bra för blommorna". För nu hoppas vi att allt gror och tar sig.


Redan förra året ville jag plantera Chokladblommor i vår stora trätunna på framsidan. Nu är den fylld med några plantor och jag hoppas att de växer till sig och fyller upp hela tunnan i sommar. Blommorna är så spröda och vackra - fint att ta in några enstaka och sätta i vas.

Dessa bilder blir mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild. Titta gärna in dit för att beskåda fler. Önskar er en fin avslutning på denna helg. Tänk, nästa söndag är det juni!

8 kommentarer:

 1. Favoritblomma! Så vacker.

  SvaraRadera
 2. Så oerhört vackert! Får nog bli några plantor här med :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad söta.
  Jag är en obotlig chokladoman. Och det är klart att jag måste plantera chokladblommor i min trädgård. Synd att det inte går att plocka lite färska polly från den bara.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så vackert med chokladblomma!

  Ha en fin dag (utan regn) hoppas jag.

  SvaraRadera
 5. Vilka vackra blommor. Har missat Chokladblommor helt men de åker in i inspirationsboken direkt. Vad skönt det är när man kan titta på regnet och känna att det finns något positivt med det i alla fall eller hur? :D

  SvaraRadera
 6. Chokladblomman en stort favorit här hemma med. Ser snyggt ut där i din fina trätunna:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 7. Vackra chokladblommor! Får nog ta mig en tur ner till stan för att hitta dem för den lokala handelsträdgården hade dem inte.
  Trevlig helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Kärlet är vackrare än blomman tycker jag. Härliga bilder. Kraaam Pia

  SvaraRadera