14 mars, 2013

MIN BLOGGPLATS.

Här står min blogg-kompis Mac. Det är vi två tillsammans som producerar mina blogginlägg. Vilken plats vi gör dem på kan variera. Köket. Kontoret. Vardagsrummet. Sängen - allt efter humör.

Idag fokuserar Fabriksmedlemmarna på bloggplatser, min plats nedan är nog den plats som vi "hängt" mest på under vinterperioden.


Vi flyttade in i vårt tv-rum på undervåningen för ett år sedan - som det har använts! Alltid lika roligt när man känner att ett rum blir använt på det sätt som man planerat. Många spel, film- och familjekvällar har det blivit här. Ett rum vi hänger mycket i.

Ibland på sena vardagar, när övriga familjen sover. Då är det här i soffhörnan som Mac och jag hänger. Tv'n står på och på bordet står oftast en stor kopp te. Vi har bloggafton!

17 kommentarer:

 1. Urfint bord! Vi funderar också mycket på det där med att ha ett separat teve-rum. Många verkar gå tillbaka till det och för min del tycker jag att det är så skönt att det finns ett rum som det inte finns någon teve i, där man istället umgås på annat sätt medan man i teve-rummet kan köra all in med djupa teve-soffan och mer mys.

  Jag tror att många funkar precis som du med bloggeriet - alla platser funkar så länge man har en bärbar.

  SvaraRadera
 2. Så mysigt det ser ut! Vi kör också med separat tv-rum, vårt är precis nymålat. Tycker det är perfekt med en egen plats för film- och tv-tittande och skönt att slippa tv'n i något annat rum.

  SvaraRadera
 3. Så snyggt Annica! Älskar bordet!

  SvaraRadera
 4. ich liebe diesen Tisch, er ist ein Traum.....
  LG Petra

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig bild på en mysig plats. Kul när något man gör blir precis sådär bra som man har hoppats. Ha en fin torsdag! Kram

  SvaraRadera
 6. Jag älskar det där bordet. Ända sedan du visade det första gången. Vad är det man säger. Kärlek vid första ögonkastet?! Jag är typ rätt för att åka till Länna ifall jag råkar köpa med mig ett par hem...

  SvaraRadera
 7. Fin kompis du har :) Har kollat runt lite, verkar som de flesta bloggar sig runt i sina hem, likadant gör jag ;) Är väl skönt med dessa små bärbara vänner, istället för en sån där stationär ful sak man satt vid en gång..

  Ha en bra dag!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 8. den där koppen antingen kaffe eller te verkar nästan vara ett obligatoriskt inslag när man tittar igenom bilderna...*skrattar

  Kram och säger som de andra...urfint bord....

  Pernilla

  SvaraRadera
 9. Vad fint du har det där i din blogghörna! Jag håller också till i soffan de allra flesta gånger. Gillar din matta! Den ser ut att vara skön för tårna och liknar ett stort härligt fårskinn! /Hanna

  SvaraRadera
 10. Vilket fint bord! Visst är det härligt med en mobil blogghörna :) kram Jenny

  SvaraRadera
 11. Gud ske lov för laptoppen. Så man kan sitta efter humör ;-)

  SvaraRadera
 12. Snyggt! Och så fin kudde med fågeln!

  SvaraRadera
 13. Så läckert!! HÄRLIGT att se vart du sitter ;)

  STOR KRAM, trevlig helg

  Lotta

  SvaraRadera
 14. Macen är den bästa bloggvännen, ställer upp i vårt och torrt!
  Såg att jag inte har dig på min blogglista så lägger till dig omedelbums;)

  Ha en fortsatt fin helg,
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera