26 augusti, 2012

LITE INKÖP - IKEA.

Det blev en liten sväng till IKEA denna helg. Som vanligt när jag är där så blir det lite mer än planerat som köps. Men ack vad roligt det är att komma hem, fixa till och göra om just vid den här tiden på året. Här är några av de varor som fyllde ikea-kassarna...
Taklamskärm - VÄTE / Svart LED vägglampa PS 2012 (till nya tv-rummet) / Svart vit Kudde - STOCKHOLM (till soffan i samma rum) / Vit Ljustake PS (som går att sätta ihop på mängder av olika sätt) / Tre trälådor - FÖRHÖJA (tänkt till badrummet) / Bigarrå - ljuskopp, (när ljusen brunnit upp kan dessa användas som skålar eller för värmeljus).

13 kommentarer:

 1. Finfina saker, kommer bli snyggt!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 2. Ah, så snyggt! Ikea kan, till bra pris! Love it.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Haha! Vi måste ha suttit och knåpat precis samtidigt. Fina grejer, är också sugen på den kudden. Och lådorna, till badrummet ;) Kul att H&M-kudden känns bra, jag har ju inte ens fått klämma på den.

  Oriflame är helt outfiskade marker för mig, kanske får bli ett snabbtork där ifrån då. Kram!

  SvaraRadera
 4. Jättefint collage du gjort! Ikea kan vara farligt för plånboken hihi, men jag håller med det är ju så roligt att fixa inne nu! Är i en riktig hemmapyssel fas nu:) du får ta en fika med mig i Sigtuna om du kommer hit:) kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Vad bra du fick lampan och lite annat fint ;)
  Camilla/Wig

  SvaraRadera
 6. Mmm, kommer bli snyggt det där! Gilla!

  SvaraRadera
 7. I'm lusting for this pillow! It's been outsold the last three times I've been to IKEA. I love that wall lamp!

  SvaraRadera
 8. Topps! Blir nog riktigt fint det där... Ska själv förbi IKEA i morgon och det här var ju toppen inspiration :-) TACK! Ljuslyktorna tror jag skulle passa perfekt hemma hos oss som plock-i-vad-som-faller-på-läppen-gott!!

  SvaraRadera
 9. Finfin shopping, kommer att bli snyggt kram Diana

  SvaraRadera
 10. Fint! Gillar verkligen de där kuddarna:)

  SvaraRadera
 11. Hejsan
  Vad roligt att hitta till Din inspirerande blogg. Hit kommer jag väldigt gärna igen./Kram Kicki

  SvaraRadera
 12. Jomen mitt i prick var det! HAde lika gärna kunnat vara min påse du visar! Kuddarna har jag iof haft ettbra tag och de har redan varit undanstoppade en omgång ;)

  Tusen tack för dina glada och uppmuntrande ord kring mitt och Annas inträde i Fabriken :) Ska bli riktigt kul att ruska liv i den igen!
  Hoppas verkligen att vi kommer leva upp till alla förväntnigar som finns... Men det finns ju sååå mycket kreativitet och inspiration runt om i stugorna som vill kanaliseras via Fabriksskorstenen så det är ju bara att köra så det ryker ;)

  Fin helg till dig!
  kram // tina.s

  SvaraRadera
 13. The purchase of a Hublot Massive Bang Replica check out is agnate to matters pirated replicates of Dvds or DVDs or grabbing new music from doable websites Omega Replica. Yet another actuality is usually that the wealthiness manufacturers will not be stated to support to every one Rolex Replica. They accept a aperture bazaar and tend to acquire it that way Replica Watches.

  SvaraRadera