07 maj, 2012

LOVE & TOAST.

Vet inte om det är på grund av våren som spirar, men jag dras lite extra mot förpackningsdesign med färg, romantik och barnsliga mönster just nu.

Förra veckan var det Ekorrens ekologiska godis och flip-flop plåster och på tång i Fjällbacka (där vi fyndade plåstren) föll jag även som en fura över love & toast's vackra förpackningar med handkräm. De mest ljuvliga små tuber fyllda med handkräm som doftar mumma!


Handcreme med doft som är lätt beroendeframkallande...


Den gröna lilla tuben innehåller Gin Blossom Hand creme och blev genast min favorit bland tuberna. I dag såg jag även att de säljer dem på Åhléns så man behöver inte bege sig ända till Fjällbacka för att shoppa dessa snyggingar. Tips-tips!

14 kommentarer:

 1. Fin förpackning, matchar liksom naglarna. Sommarfeeling i den bilden. Ska även jag falla ner i lackträsket nu? Har inte haft målade naglar sen 1987!

  SvaraRadera
 2. Jättefin förpackning. Och handcreme är ju något som jag konsumerar i stora mängder nu när jag har byggt lekstuga och rensar bort kirskål till f-bannelse...:-)
  Och jag önskar att mina pallkragar var så fina som dina. Jag har inte haft tid att plantera något än. Du skulle inte kunna tänka dig att adoptera en pallkrage på Gamla Dalarövägen?:-)

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga förpackningar du lyckas hitta. Sådana förgyller livet. Absolut!

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Handkräm är något jag alltid har med mig, kul då att ha en så finfin tub!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Underbara förpackningar, jag som behöver en ny handcreme minsann tur att jag har vägarna förbi Åhlens idag :) kram Diana

  SvaraRadera
 6. Åh, är smått förälskad i just fina förpackningar och ljuvliga dofter. Min senaste handkräm som jag hittade på Twilfit börjar ta slut så dessa måste jag genast spana in. Tack för tipset.
  Njut av dagen!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag faller också lätt för vackra förpackningar. Den här var ljuvlig! :)

  Jag önskar dig en fortsatt fin dag!

  SvaraRadera
 8. Mmm vilken härlig handcreme, den blir jag nyfiken på kram

  SvaraRadera
 9. Jag tror att det är kanonfint väder där nu, ni kommer inte att frysa, en liten extra tröja på kvällen bara. Kom även på hotell W, garanterat något för tjejresan till hösten.

  Gillar handkräm och definitivt de som doftar gott och ryms i snygg förpackning!

  SvaraRadera
 10. förpackningsnörd som jag är = love!

  du, mrs. scull kanske måste utgå :( de som tillverkade henne kan inte längre leverera, kanske om jag har tur hittar jag en liknande. jag håller på att döööö av sorg ....
  bara så du - jag har 2 kvar ;)


  stor kram. u

  SvaraRadera
 11. ljuvliga väldoftande handkrämer är oemotståndiga;) Kram

  SvaraRadera
 12. it s not easy to translate evrything :) lovely greetings

  Maria

  SvaraRadera
 13. Så fint! Himlans fint nagellack har du också!

  SvaraRadera