01 maj, 2012

HELGEN SOM VARIT.

Nu är vi hemma igen efter vår första helg för säsongen i Fjällbacka. Det är alltid lika roligt att öppna upp och när vi reser ner brukar det ofta finnas något nytt med i bagaget. I år var det bland annat lite nya kuddar från H&M Home, tänkta att ha på bryggan eller i båten. Deras marina serie passar perfekt i den miljön. Det blir mycket blått!


Det här är min favoritplats. Att få sitta längst ut på bryggan och dingla med benen - då trivs jag som bäst! Gärna i kombination med morgontidningen, några magasin och en kopp kaffe.


Det har dock inte varit så mycket ben-dingel på bryggan denna helg. Öppna upp = fixarhelg! I vinter har en del av en vägg blåst bort(!) så ny sådan skulle snickras upp samt att vi även skulle måla om. Mitt "sällskap" de här dagarna hänger på stegen nedan. 


Jag tycker om att måla och det är så kul när man ser att resultatet blir bra. Nu är vi hemma i Enskede igen, trötta men nöjda med att vi har en nymålad sjöbod. 

Hoppas att ni haft en riktigt fin Valborgshelg! Tänk att det är maj månad nu. Fantastiskt. Bästa maj.

12 kommentarer:

 1. Vackra bilder! Fjällbacka låter som en riktig idyll! Jag har också hållit i målarpenseln idag men det var ingen vägg jag målade utan några loppisfynd ;)Kram

  SvaraRadera
 2. Villken dröm! Jag misstänkte att det var härligheter på gång och det var det när jag såg dina bilder ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder, låter som en härlig helg kramar Diana

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder måste jag instämma i vilken plats ni är på! du får även målarburken att se attraktiv ut hihi. Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder! Det såg så härligt ut där på bryggan, förstår att du trivs där om somrarna! :-) Kram Elina

  SvaraRadera
 6. Men vänta nu... Jag har helt missat att ni har ett sommarhus i Fjällbacka? Likaså har vi, jag är uppväxt i Fjällbacka och har tillbringat med än halva mitt liv där. Nu bor jag i huvudstaden och jag är såå glad över möjligheten till sommardagar på västkusten.
  Guuuud så ljuvliga bilder du bjuder på.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen oj vad kul! Jag såg på din blogg att du satt på Bryggan på valborg, då var vi bara ett stenkast från varandra ;)

   Radera
 7. men oj oj oj vad fint ni har det (fast det visste jag ju;)
  och du - tack snälla för tipset om tidningen. jag har ju vetat men inte kom jag ihåg det.
  hur ser det ut? jag hittade inte tidningen hos NÅGOn affär här så jag måste ta mig till ett press-stopp typ. ååååh. vad spännande.

  och ärligt. ska jag tagga smyckena? känns så ego liksom *ler*

  en helt annan sak - jag 'gick' på säljknepet hos frissan. om schampoo och hela köret. använder du det där 'hår-växande' schampot? har du tyckt det fungerar? har just påbörjat. och gillar lukten - så det är ju alltid en början.

  oj vad jag babblar på - men blev så sprallig av solen, reportaget och alla fina ord. kram, ulrika

  SvaraRadera
 8. Så underbart! Att se resultatet av en helgs målning måste ge mer än total tillfredställelse, trots trötthet. Och jag håller med dig, maj är hysteriskt (om man jobbar). Jag har ju världens lökigaste maj ;) och all tid o världens för fotoutmaning! Bra terapi för mig som inte är van att ha så mycket tid över...
  Snart redo för blogg-träff mao!

  SvaraRadera
 9. Och du föresten, visst var det en tidning som gjorde reportage fr er sjöbod? Har de blivit publicerade än? Kan du inte visa bilderna i så fall? Eller har du kanske redan gjort det?!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det stämmer och det kommer ett litet reportage i nästa nummer av Allt I Hemmet (gulp). När tidningen kommer ut så visar jag lite bilder!!

   Radera
 10. Så snygga kuddar. Dom blir säkert sköna att sitta på i sommar!
  Ha en skön kväll. Anita

  SvaraRadera