04 april, 2012

BLOGGAFTON - EFVA ATTLING.

Igår tog jag med mig vännen A till bloggminglet i Efva Attlings butik på Biblioteksgatan. Flera glada bloggerskor var där och sippade bubbel, lyssnade på inspirerande Malena samt trånade efter alla de vackra smyckena där i montrarna. Oj, vad mycket fint. MYCKET fint.

Smyckena till trots så var det bästa med kvällen att träffa andra bloggare och få det bekräftat att de är lika trevliga i "verkligheten". Liselotte - A piece of happiness, Ida - Familjen i Uttran samt Maria - Maria emb är några av de jag träffade som jag även haft kontakt med tidigare. Kul!


 


Bilden på mig....jag vet inte vad det är, men jag kan inte le ordentligt vid sådana här tillfällen. Det ser alltid ut som om någon vrålat; - Freeeze! och jag lyder så klart order ;)

Efter en trevlig kväll begav vi oss hemåt med små svarta Efva Attling påsar, i min nyinköpta fjärilar och i A's lite Hope! Fler fina bilder från minglet finns inne hos Maria och Liselotte som hade med sig egna kameror. De är så duktiga på att fota!


Foton; Linda Hörnfeldt, Efva Attling

12 kommentarer:

 1. Jag hade också velat följa med...

  Så trevligt tänker jag och känner ett stygn av avundsjuka :-)

  Ha en toppenfin torsdag

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktigt kul kväll. Efvas smycken är ju så fina! Och du, jag gillar din frisyr. Det blir nog lugg igen vid nästa klippning.

  SvaraRadera
 3. Men så kul nu känner jag igen dig! Nästa gång blir det lättare att prata. Är inte heller så van vid detta:) Tack för din fina hälsning kul att du hittade vägen till mig! Ha en skön påsk! kram

  SvaraRadera
 4. Nej men va trevligt! De där rosetterna ser ju hur att va hur fina som helst!!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du köpte fjärillarna! Låter som ett trevligt event och kul att träffa andra bloggare live. På något sätt känns det ju lite som man kommer vissa nära fast man aldrig träffats. Kanske bara är en fråga om tid... ?!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Annixen. Så härligt.
  Och fjärilarna ja. De är gorgeous.

  (och vilket fint armband du har på dig *blink.blink*)

  Stor kram.
  Hoppas vi ses någon gång i vimlet vi med ... ;)

  SvaraRadera
 7. Ser trevligt ut :-)
  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 8. Tack fina du! Det var jättekul att träffa dig och prata lite. Hoppas det blir fler event! Jag tycker du blev jättefin på bild men oftast är man ju aldrig nöjd själv. Jag håller mig mest bakom kameran. ;) Fjärilarna är ju underbara så jag tyckte du gjorde helt rätt som lät dom följa med hem.

  Ha en riktigt fin påsk!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Ser ju hur härligt ut som helst, kul att träffa massa
  fina människor, det bästa:)

  SvaraRadera
 11. Tack för ett jättefint inlägg och tack för att du kom! :) Hoppas du haft en fin påsk. Och jag tycker minsann du är fin på bilden. ;) /Linda, Efva Attling Stockholm

  SvaraRadera
 12. Hej Annika!

  Vad roligt att jag äntligen hittade till din blogg. Jag såg dig på andra sidan Klarabergsgatan igår eller om det var i torsdags och skulle precis till att hälsa när jag insåg att jag tyvärr glömt ditt namn! :-( Kändes dumt att bara vråla "hallå"" som en galenpanna när du redan hade passerat. Men nu fick jag chans att säga "hej" här istället. Det var ju så trevligt att träffas på minglet och jag kikar gärna in här igen. Kram så länge från Charlotte http://gingerstyle.se/en/blogg/

  SvaraRadera