29 november, 2011

VIT JUL.

Vita stjärnor lyser upp i nästan alla fönster här hemma. Det är bara i barnens rum som jag är mer "vågad" med röda. Min färgskala i adventstider går mer mot just det vita och sen med inslag av brunt och natur förstås, som jag visat tidigare. Naturmänniska eller färgfegis? Kalla mig båda!

I väntan på den där efterlängtade(?) snön kanske vi kan lägga till lite mer vitt inomhus? Här kommer ett litet plock från den vita skalan.



Vita pappersstjärnor från Granit, Stormlyckta Hemtex (i samarbete med Design House Stockholm)Joy-hängen H&M Home, doftljus från Tine K Home, Krukor i björk från Granit samt Vit ren från Affari.

8 kommentarer:

 1. Krukorna är riktigt fina ! Om du nu är en färgfegis ,vad vad är jag då? ...färgknarkare, som önskar att jag ibland var en färgfegis!

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 2. Så fina grejer. jag hämtade upp vår jul-låda igår och insåg att herre gud - vi har ju INGA saker. vad har jag pyntat med förrut. så nu måste jag nog ge mig ut och leta.

  granits vita pappastjärna - är den fin den? jag har några svindyra varianter från watt & veke tror jag. de är fina. men skulle vilja ha 3 stjärnor till ... till kök och sovrum.

  renen är ju to-die-for.

  och du - tack för din fina kommetar. gud vilken fin bloggvän du är a.

  kram x

  SvaraRadera
 3. Fint collage!
  Häromdagen överhörde jag en expedit på Granit som
  sade att björk-krukorna var galet populära. De hade tydligen blivit nedringda innan de ens hade kommit till deras butik.

  SvaraRadera
 4. Vitt blir aldrig fel. Snygga saker du "hittat". Jag är sist i kvarteret mina ljusstakar/stjärnor har faktiskt inte kommit upp ännu... :) Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Åh så mycket fint! Jag är avundsjuk på dig och andra som får till det där vita och naturliga. Men jag kanske ska handla mitt julpynt på andra ställen än Afro Art då :)
  Visst känner man för att kompensera med mer vitt inne när det inte finns nåt vitt ute!

  SvaraRadera
 6. Vitt är aldrig fel, tycker jag :-)

  Ha en fin onsdag

  SvaraRadera