26 november, 2011

INFÖR ADVENT.

Vad mysigt det är att det nalkas advent! Vi har precis kommit hem från årets första julmarknad. Det var Bild- och formklasserna på skolan (där A går) som arrangerade. De sålde saker som de producerat under höstens temavecka. Det var en mysig marknad, men lite svårt att få till en adventskänsla med det milda vädret. Kan man få be om lite snö till imorgon...eller i alla fall lite rimfrost i träden?


Dekortejp, snöre och stjärnanis från Granit. Hjärtan och vita stjärnor från R.O.O.M. Och ser ni, där ligger Lärkkvistar som finaste vännen S gav mig när vi lunchade igår. - Tack bästa du, som jag har letat!


Här hemma håller vi på att fixa inför advent och de här sakerna ligger just nu i en enda röra på bordet. Advent är mycket natur, stjärnor och framför allt dofter för mig. Tror att jag ska sätta på lite musik också, som Snö med Laleh för att komma i lite stämning. Fortsatt fin lördag!

4 kommentarer:

 1. Besökte Granit häromdagen. Dom hade stjärnanis i en skål vid dörren. Vad det luktade härligt.
  / Anita

  SvaraRadera
 2. Känns som om jag har lärk överallt hemma just nu :)

  SvaraRadera
 3. Jag vill också ha lärkkvistar men hittar inga. Var hade din vän S hittat dem?

  Stjärnanis köpte jag också på Granit. Doftar mycket jul och det behöver vi i detta snöfattiga land.

  Såg du den fina vita ljusslingan de hade på house doctor. Veckade pappersbollar. Måste tillbaka dit för att inhandla en sådan. Livsfarligt ställe ;-)

  SvaraRadera
 4. Nja, någon rimfrost kan vi inte direkt skryta med, snarare midsommarväder...morr!

  Fin! att du fick dina lärkkvistar ;)

  SvaraRadera