02 augusti, 2011

LJUMMA AUGUSTIKVÄLLAR.

Jag försöker njuta av de underbara sommarkvällarna vi har just nu, men samtidigt känner jag en bit av vemod när semesterveckorna med familjen är över. - Nä, jag måste skärpa mig! Vi har ju en lång skön augustimånad framför oss och den måste njutas och inte deppas bort! I kväll spelar S golf och minfolket är "på vift" så jag fick en lugn stund för mig själv på altanen med en god espresso och nya numret av Sköna Hem. - Åh underbara augustikväll!


Ljummen kväll på altanen med god espresso (i loppisfyndskopp) och nytt nummer från Sköna Hem.

7 kommentarer:

 1. Många gånger så tycker jag att augusimånaden är den bästa tiden. Man sködar äpplen, plckar svamp och det är fortfarnade sol ute.

  Njut du vidare. Men vist semester och ledighet med familjen är ju det bästa helt klart!

  kram CC

  SvaraRadera
 2. Å älskar sådan kvällar då man kan göra precis vad man vill utan att behöva ta hänsyn till någon annan än sig själv! Hoppas att du får en underbar kväll!:)

  Hälsningar
  Sophie

  SvaraRadera
 3. Nej det klart vi inte ska deppa ihop men man känner ändå att en kär vän är på väg bort......Denna sommar har varit och är helt underbar.

  Fin blå kopp ;)

  SvaraRadera
 4. Jag känner precis samma vemod som du tror jag. På torsdag börjar jag jobba igen. Och hela kroppen är fylld md vemod. Men jag är glad att det inte är ångest jag känner åtminstone. Men också som du, så älskar jag även månaden augusti. Nu njuter vi av den!

  Skönt med en lugn stund för sig själv. Kram.

  SvaraRadera
 5. Vilken söt espressokopp! Njut vidare av augusti du;) Kram J

  SvaraRadera
 6. Vad det ser mysigt ut !
  Jag hade med köpt mig en tidning igår och tänkte njuta av den under kvällen då det blivit svalare. Men så kom goda grannarna på besök och då blev det ju ännu trevligare. Fast inget lugn förstås..

  Kusmi tea finns i påsar lite var stans numera. Det finns bla på ett tehus vid centralstationen i göteborg. Jag brukar köpa mitt i jönköping på ett cafe där som säljer det. Sen finns det ju på nätet..

  SvaraRadera
 7. Njut av högsommaren som äntligen är här! Hösten kan vi deppa åt sen.. ;)

  Kram Mia

  SvaraRadera