01 augusti, 2011

DUKA ASIATISKT MED ORIGAMI.

A fick en bok om Origami när hon fyllde år. Åh vad hon tycker det är roligt att vika japanska vackra djur och askar av fina papper. Jag tror att jag ska göra en beställning på hennes tranor, så att vi kan duka så här vackert som IKEA Livet Hemma har gjort med de nya skålarna MÅLTID.


Fin dukning till Asiatisk! MÅLTIDs skålar är perfekta för Dumplings, och ställer du MYCKETs bladformade skålar under så bildar de en vacker blomma på bordet. Enkelt och fint!

Känns som att det kommer ramla in mycket fina augustinyheter inom kort på det stora varuhuset! Tills den Svenska katalogen för 2012 kommer så finns den Engelska att tjuvkika i här.


3 kommentarer:

 1. Visst är det roligt att sitta och bläddra i nya Ikea-katalogen! :)
  ..kan jag låta bli och tjuvkika i den engelska.... njjaaeee.. ;)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Superfint! förr kunde jag vika tranorna, men jag har glömt av det- hmm måste friska upp minnet lite tror jag;) jag kan inte heller låta bli att tjuvkika.... kram J

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt dukat! Jag älskar också papperskonst! Men det är verkligen mycket svårt att göra. jag har försökt några någner men lyckas inte!! Jag hittade en kvinna som gjorde ett par vita tranor till mig för ett årsedan. Och dom är jag vekligen förtjust i. Lycka till!

  kram CC

  SvaraRadera