07 mars, 2013

TA IN VÅREN.

Jag har varit i London i två dagar. Där var det ett helt fantastiskt vårväder. 13 grader första dagen som sedan steg till 16. Ljuvligt!

Påskliljorna blommade i rabatterna och körsbärsträden stod i blom. Funderade länge på hur jag kunde ta med mig detta hem?


Idag är det plocka in vår/ta in naturen-tema i Fabriken. Att ta in vår, det gör jag i massor. Nästan överkonsumerar. Dock inte från trädgården, det mesta bärs hem från blomsterbutiken och Ica. 

Trädgårdsböckerna har även kommit fram. Längtan efter våren är stor, men det här förstadiet är nog ganska mysigt det också. Nästan som pirret inför julafton. Drömma sig in i all grönska och planera...


Vårlökar och Kungsängsliljor. Finns lite spår av våren i många av rummen här hemma. Jag tycker om när det gröna kommer upp i lökarna. Der är nästan som vackrast innan det börjar blomma.


Kan inte riktigt förstå att vi börjar närma oss vår nu. Började inse det när vi upplevde ljummen luft och blommande rabatter i London. Blev nästan som en liten vår-chock. - Snälla kyla där ute, försvinn nu så att vi blir av med snön. Nu vill vi se knoppar och grönt!

Vill du uppleva mer vår- och natur inomhus, då rekommenderar jag att besöka fabriken. Tror att det blommar för fullt där inne idag!

6 kommentarer:

 1. Härligt med grönt! Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 2. Jamen våren i London är så underbar. Jag tror nog att det är då London visar sig från mest underbara sidan. Körsbärsträden som blommar och Magnolian. Jamen åååh, nu fick jag värsta London längtet. MASSVIS!

  Annars känner jag mig som värsta buttergöken just nu. Allt detta tjat om våren. Den är INTE här än. Det är vinter och kallt. Fasiken så kallt det var i dag. Men du skriver det bra - förstadie till våren kan jag gå med på. Ok då!

  Stor kram till dig.
  u

  Ps. bestämde vi någonsin en dag?

  SvaraRadera
 3. London låter härligt och de där temperaturerna är nästan värt att emigrera för....
  Fina bilder, speciellt den sista!

  SvaraRadera
 4. Vilka ljuvliga vårbilder du bjuder på - underbart! :) Och London, nu blev jag väldigt sugen på att åka även dit. Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej,
  Så fantastiskt det låter med sol och 16 grader!! Jag stämmer gärna in i - snälla kyla försvinn...

  Vackra bilder, hälsningar Monica

  SvaraRadera
 6. Så vackra bilder. Kungsängslilja, villen favorit det är! O London! Vår i London slår väl det mesta liksom. Satt o tittade igenom ditt arkiv idag o letade efter fina fina bilder på Hayboxarna. Måste köpa ett gäng såg jag. Tack för inspiration!

  SvaraRadera