08 mars, 2013

FÖRPACKNINGS-LYCKA.

Jag var i London tidigare i veckan. Det finns några bilder därifrån på Instagram. Det blev dock inte så många i och med att vi mestadels jobbade. En liten Londondos fick vi ändå - som jag gillar denna stad.

Vi har vistats i East End och främst på Redchurch Street. Det är en grafittihärjad bakgata som blivit hem för en massa nyöppnade kafeér och restauranger på senare år. Där ligger även en mängd spännande butiker, en av dem var bland annat Aesop. Lycka!


Precis bredvid kontoret ligger Albion Cafe and Food Store, som är en del av Terence Conran-hotellet The Boundary (cool takterass). Där åt vi goda frukostar (populärt för brunch). I Albions delikatessdel kan man köpa bakverk och grönsaker och även en del gott i förpackningar! 

Jag älskar delikatessbutiker och när jag ser snygga vita askar med krydd-crackers på rad, då går det inte att låta bli att handla. Även en burk med grönt te fick följa med ner i den fina shoppingbagen av tyg.


Självklart fick även lite(!) sött följa med hem. Vad sägs om klassiska Creamy Caramels, Choclete Chips cookies med körsbär eller choklad med Earl Grey smak? Att allt sedan ligger i fina burkar och snygga askar, ja det kan inte bli bättre för en förpacknings-gillare som mig.

Ska ni besöka London, skippa Oxford Street och bege er till East End och områdena kring Liverpool Station. Här är en guide från just Redchurch Street från Wallpaper samt en från theguardian.

Nu tycker jag att vi tar helg va? Tror jag ska öppna locket på en av de rosa-röda burkarna...

4 kommentarer:

 1. Härligt! Att gå i matbutiket, delikatessaffärer och saluhallar utomlands är bland det bästa jag vet! Jag kan strosa runt hur länge som helst och titta, klämma, lukta och önska att jag kunde fylla hela väskan hem med bara ätbart. :)

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Du skojar så fina förpackningar. Underbara! Och så lustigt för jag var precis inne hos Lilla U och läste London-guiden (ska dit i maj) och gick sedan hit för ändå mer tips! Toppen! Tack.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Så fina burkar. Jag älskar ju te. Butikerna skulle jag kunna gå och strosa i i timmar. Härligt.
  Jag heter evalevabo på instagram du då? Kanske redan varit inne..?!
  Ha det fint
  Eva

  SvaraRadera
 4. Å de där var ju sött både utanpå och inuti :) SÅ fina!
  Ha en härlig helg!
  Kram Linda

  SvaraRadera