01 september, 2011

DIY - COLOUR DIPPING.

Jag vet inte om trenden är ny. Jag kanske varit lite blind för den? Men nu på senaste tid har det dykt upp mer och mer färgdoppade möbler och accessoarer lite varstans. Ja inte bara det, även kläder och till och med hår följer med i colour-dipping-trenden. Och nu funderar jag. Kanske att man skulle liva upp en gammal stol eller pall som nedan? Eller de tråkiga vardagsbesticken. Kanske att de skulle få sig ett litet dipp eller dopp?


Bilder och inspiration; Dippad stol, Canadian House&HomeDippade pallar, via Cherry Blossom (som är en riktig oas för inspiration!). Dippade bestick; skärmdump från filmen DIY dipped accessories, H&H Online TV. De går igenom steg för steg hur du DIY-ar bestick, glas och vaser på ett enkelt sätt.

12 kommentarer:

 1. Jag älskar den mellersta bilden. Jag såg den hos cherry Blossom här om dagen och gick helt igång och ändra om hemma, hihih. Det kallas för att bli inspirerad:)!

  vilket ur snyggt collage du har gjort här nedan. Vad avundsjuk jag blir. Jag är hel kass på det. Jag gör den gammla stilen klippa och klistra på ett stort pappers ark. ÖÖÖÖÖ jag får nog lära mig att hantera datorn bättre! Det kan du bra ser jag här nedan:)!!

  önskar dig en fin kväll!
  kram CC

  SvaraRadera
 2. Charmigt snyggt med dipping.

  Ha en skön vecka. // Lissen

  SvaraRadera
 3. Men nog är det lite fint ändå med dippade möbler. Det tycker jag nog måste jag erkänna.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 4. Jag har faktiskt inte stött på det här någonstans, men jag gillar det skarpt! Kanske inte så mycket på kläder oc hår, men på möbler och andra ting tycker jag det va riktigt coolt. :-)

  SvaraRadera
 5. OMG! Va snygggt. Lånade en bild. Fin inspiration till mina Kinapallar. Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 6. Annorlunda och snyggt!! gillar pallarna som är natur och vit-doppade!

  Tål att tänkas på.. ;)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Riktigt coolt med "dippade" möbler. Härliga bilder. Gillar din blogg så jag måste omedelbart ansluta mig som följare :-)

  Ha en fin helg!
  Kram
  Ann-Sofie

  SvaraRadera
 8. älskar't!!

  Jag ska nog "dippa" mina kollo-stolar till nästa säsong
  ;)

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera