30 juli, 2011

MAN TAGER VAD MAN HAVER.

Oj vad vi grillar under sommaren. Jag älskar att göra en stor och god sallad till köttet. Det blir alltid sallader utan recept. Vi tager vad vi haver så att säga. Den godaste mixen är att blanda sött och salt. Som idag, med jordgubbar och salt grillad haloumi. Över ringlar jag en god olivolja. Har ni provat Reneé Voltairs oljor med smaker som Spicy Chili, Great Garlic och Tasty Ginger? Rekommenderas!


Kvällens sallad med jordgubbar och grillad haloumi smakade mums till den grillade kycklingen!


Ps. Idag lagade vi även en dessertklassiker och grillade banan. Vi hade ingen Marabou chokladkaka hemma så istället blev det Plopp. Jösses vad gott det var. Rekommenderas 2.

7 kommentarer:

  1. Åh, låter spännande med Voltaires olivolja och salt och sött tillsammans i en sallad! Tipstack:)

    SvaraRadera
  2. Tänk så bar det blir när det inte blir som det var tänkt;) då kommer man på nya saker som med ploppen...Kram J

    SvaraRadera
  3. Samma sak här. Här blandas alla tänkbara grönsaker, frukter och ostar. För att sedan droppas med olika goda hemmagjorda dressingar.
    Er sallad ser mumma ut!

    Och fatet från loppisen. Ohlalalaaa!

    SvaraRadera
  4. Tack för tipsen! Vi körde oxå på tager-vad-man-haver ikväll, så det blev sallad med vattenmelon. Något jag kan varmt rekommendera:)

    Hälsningar
    Sophie

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig bild!!
    Den salladen såg riktigt fräsch ut..mmmm..!

    För mig har det inte blivit någon tur till Fjällbacka ännu.. kusinerna tjatar om att vi ska komma upp. Och morbror tycker att vi ska testa deras nya café...! ;)

    Det ska bli spännande att se repotaget från er mysiga sjöbod!

    Ha det gott!
    KRam Mia

    SvaraRadera
  6. Mums! Lär väl falla pladask för oljorna precis som lakritsen..
    Och vilket loppis-lycka, fatet är ju supersnyggo!!

    SvaraRadera
  7. Åh så gott du gör hela tiden. Haloumiost är hela familjens favorit.

    SvaraRadera