28 juli, 2011

GAMLA ENSKEDE MATBOD.

Igår kväll cyklade vi, tillsammans med goda grannar, bort till vår mysiga kvarterskrog Gamla Enskede Matbod. Måste tipsa om denna moderna krog med så himla god mat till rimliga priser. På sommaren har de även öppet på deras uteservering där vi satt hela kvällen igår och avnjöt (bland annat) matbodens charktallrik samt hängmörad biff med tryffelsmör. Mmmm...


Gamla Enskede Matbod, lite bilder utomhus. Lika mysig som krogen är ute på sommartid är den vintertid inomhus. - En kvarterskorg som varmt rekommenderas!

6 kommentarer:

 1. Det såg riktigt trevligt ut! Kallskuret är gott, speciellt på sommaren, tycker jag.

  Ha en fin dag!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Mums! Det låter jättegott och ser verkligen jättemysigt ut! Ja har hört talas om en matboden men aldrig varit där. Kanske får bli ett besök dit innan sommaren är slut.

  Ha en fin dag!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Va mysigt att ha en kavrterskrog så nära sitt hem att man kan cykla till den! Någon sådan har vi tyvärr inte hemma i Täby. Det skulle vara pizzerian då...;)

  Hälsningar
  Sophie

  SvaraRadera
 4. Tack för det tipset! Det ser supermysigt ut och ligger ju inte alls långt ifrån oss. Det ska vi definitivt kolla in!

  SvaraRadera
 5. Hur kan jag ha missat detta? Låter hur härligt som helst, det får bli ett besök i sommar. tack och lov har vi några veckor kvar och ska försöka att stanna i Stockholm.
  Ja, du vår altan... Den går liksom runt hela huset. När min man planerade bygget såg det ut som om vi skulle anlägga en småbåtshamn runt hela huset... Men tillslut blev det faktiskt bra, jag som var så skeptisk. Så den går längst entrén, runt på baksidan och sen (trappan som syns på bilden) går upp till övervåning. Där tar det tack och lov slut och man kan anan lite gräsmatta. Du får komma förbi och kika någon dag ;)

  SvaraRadera