27 juli, 2011

LOPPISFYND 1.

Några loppisrundor blev det på semestern trots familjens missnöje. Jag sökte helt enkelt upp andra loppisintressenter i Fjällbacka (på tips av Carina) och vi åkte tillsammans iväg till Tanums största loppis. Det är en loppis som huserar i hela sju byggnader så det är en del rum och hus att söka fynd på.


En liten samling med Espressokoppar i blått och grönt blev ett av fynden. S var nog inte så glad i dem i och med att vi redan har en del koppar hemma hos oss. (Jag funderade ett tag på att föreslå ett inköp av ett nytt vitrinskåp till dem, men lät bli, thi hi). Sex stycken inhandlades och så här ser de ut. Perfekt storlek för en dubbel espresso, men även för att servera en liten efterrätt i!

Ps. Kan även rekommendera den perfekta kakan till espresson; det är en Mandelfröjd från Göteborgs Kex.

5 kommentarer:

 1. Det var det här jag menade när jag förut sa bestämt att det är lite ditt fel att jag inte längre kan köpa de tallrikar och de koppar jag hade tänkt till landet.

  Jag hade tänkt köpa likadana koppar och likadana tallrikar i någon TRÅKIG vit porslin eller ännu värre, STENGODS.

  Men nu när jag har sett alla fina koppar du har vill jag också ha en SKÖN blandning. Jag vet bara inte var jag ska börja. För jag antar eller jag har ju förstått att när man väl har börjat finns det inget slut ;)

  SvaraRadera
 2. Så klart du ska ha ett eget vitrinskåp till din fina samling med Espressokoppar;) Kram J

  SvaraRadera
 3. Håller med Johanna klart du skall ha ett fint vitrinskåp till din samlign.
  kram och ha det bäst!
  CC

  SvaraRadera
 4. Vilka fina koppar du hittade ! En sann njutning att besöka loppisar och fynda det som inte går att finna i alla andras hem .
  Länge leve de färgglada omaka porslinet !
  Tänk bara på hur fint Ida i Uttran lyckas med sin mix av udda porslin och annat fint hon hittar på loppis.

  Jag röstar också för ett nytt vitrinskåp !

  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Å älskar att blanda porslin! "Karlssons blandning" som min man (inte lika förtjust) kallar det. Kopparna var ljuvliga! Vilket fynd!:)

  Hälsningar
  Sophie

  SvaraRadera