17 augusti, 2013

GAMLA & NYA DOFTLJUS.

Nu känns det som att det är dags att ruska liv i bloggen igen efter en längre tids uppehåll. I sommar har det istället varit mer aktivitet på Instagram och Pinterest. Bloggen och jag behövde sommarvilan och nu är vi laddade och smyger så sakteliga igång!

Jag håller just nu på och funderar på om vi inte ska ta och förändra lite här inne? Mest utseendet, men kanske även lite kring själva innehållet.


Idag fokuserar vi på doftljus. Ljus med goda dofter (är lite kräsen där) med snygg design faller jag alltid pladask för. Ljusen från Malene Birger är en av favoriterna och där började det (som det ofta brukar) att jag föll för utseendet innan jag började sniffa på själva dofterna.

Det senaste ljuset har precis brunnit upp och glaset används nu som förvaring för mina sminkborstar i badrummet. Återvinning och fint i ett!


I onsdags var jag på pressfrukost på nyöppnade Habitat på PUB. Det blev en snabbvisit på morgonen och något jag då föll för var deras fina badrumsserie med bland annat doftljus, tvål och krämer. Jag gillade den rena designen och trädetaljerna.

Igår kunde jag inte hålla mig och gick dit på lunchen och inhandlade lite. Figue & Noix doftar fantastiskt! 

Ni kan följa Habitat Sverige på Facebook. Om jag känner mig själv rätt kommer det bli flera besök på PUB under hösten.

6 kommentarer:

 1. Har saknat dina bilder! O det var så roligt för innan jag började läsa din text hann jag tänka att du har så snyggt härinne. Stilrent och snyggt. Stora ljusa bilder och bra texter.
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Skoj att du är tillbaka igen! Vad du än väljer för väg, så följer jag garanterat :) Snyggt med penslar och fint höst-Hipanema. Gillar detaljerna i dina bilder.

  SvaraRadera
 3. Jag kommer inte riktigt in i matchen igen. Kanske efter torsdag. Köpte ett doftljus idag. Stor succé.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Halloj där! Instämmer, saknat dig här.

  Vad läckra bilder och härlig re-cycling.

  KRAM!

  SvaraRadera
 5. Vad fint att återanvända glaset!
  Kram viktoria

  SvaraRadera
 6. Ändra på både utseende och innehåll... spännande. :)

  Doftljus ja... tände mitt första på flera månade idag. Ännu ett Sommaren-är-verkligen-på-väg-att-ta-slut-tecken.

  SvaraRadera