10 juli, 2012

11-ÅRS FIRANDE.

Vi firade födelsedag igår. Vår fina, fina storasyster fyllde 11 år. Blir alltid lite sentimental när de fyller år nu förtiden, för jag kan inte förstå hur fort tiden gått. Känns som det var igår då hon tultade runt i trädgården på hennes 1-års dag.

Det roliga är att traditionerna som vi satte då, de följer med än idag. Sådant är viktigt, även när de börjar bli lite större. Vi får absolut inte glömma bort dem. Absolut inte. :)

 

Tårtfiguren och siffrorna, de måste vara med på frukostbrickan. Viktigt. Vi hade tur igår morse då vi såg att det fanns två ettor i asken! Nu kan vi fira med dessa fram till 22-årsdagen, där tar det stopp! Men då borde hon väl flyttat hemifrån? ;)

...och är man ett juli-barn ja då blir det rosor på brickan. Den här lilla buketten står i en porslinssko som vi fick blommor i när hon föddes. Det är enda dagen om året då vi har blommor i porslinsskor här hemma!


Washitejp fanns det dock inte(?) 2001 då hon föddes! Men det är väldigt viktigt det här med rättvisa här hemma och fick lillebror en washi-tårta, ja då är det självklart att det även blir det på denna födelsedag!Panduro har en massa fina mönsterrullar i sitt sortiment just nu. Köpte några nya när jag var där och köpte födelsedagspresenter till fröken pyssel. Många presenter blev det och favoriten blev nog den här. Tror att hon kommer bo i den i sommar.

Födelsedagen avslutades med ett restaurangbesök och jubilaren fick själv välja. I och med att vi fortfarande är hemma i stan blev det denna favorit. Mätta på faijitas "rullade" vi på hem på kvällen genom ett underbart vackert sommar Stockholm. Vilken kväll det var igår!

9 kommentarer:

 1. Åh Annica du är bara bäst på sådant pyssel. Tror att du har smittat av dig lite nu. Washitejp har jag ju haft ett bra tag nu men använder det aldrig. Nu ska det användas ;-)

  SvaraRadera
 2. Men jag var ju inte riktigt klar....
  Jag förstår inte heller att jag har en elva-åring och snart en tio-åring här hemma. På väg in i tonåren med en rasande art.
  Tittar på foton som hänger i trappen och förstår inte riktigt att det har gått så fort.

  Stora kramen

  SvaraRadera
 3. Vilket trevligt födelsedagsfirande och fina paket! Våra tvillingar fyller i övermorgon då blir det tårta även här:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Washi-tårtor, där snackar vi många lager! ;)

  Don't mension the M-word! Halv-åtta-på-toaletten alltså... Uuiii!
  Recept kommer.

  Så fint ni verkar ha haft det på f-dagen. Tiden går fort, passar på att njuta av bebis-lår och treårstrots!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så fint! Visst är det härligt med traditioner! Vi har en speciell kopp barnen vill dricka sin choklad ur just på fördelsedagsmorgonen! Det är de enda dagarna vi använder denna finfina kopp!
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. 11 år! Stortjej minsann! Grattis i massor! Och vilken snygg washitårta, en sån måste jag ju göra när min lilla fyller 3 om några veckor. Där ligger man i lä mot 11. Minsann.
  Kramar!

  SvaraRadera
 7. Å, blir varm i hjärtat - 11 år! Visst går tiden snabbt. Jag vet inte heller vart åren tagit vägen.

  Älskar bilderna och så fint med traditioner. Håll på dem! Vår äldsta fyller i maj och då är det gullvivor som blommor. De hör till på farfars handmålade födelsedagsbricka.

  Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Ja visst är det galet vad tiden går fort. Det blir så uppenbart varje gång de små fyller år som du skriver. Låter som om hon fick en fin födelsedag.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 9. Vilken tårta! Panduro är fantastiskt och vilken fin födelsedag ni verkar ha haft. Underbara bilder från i midsomras också och vilket fint regnkalas ni haft tidigare : ) Ja jag ligger efter helt med bloggtittar, alldeles för mycket jobb men å andra sidan väldigt mycket fint hos dig på en gång ; ) Må så gott,
  Malin

  SvaraRadera