15 augusti, 2011

OMMÅLAD GUNGSTOL.

Varje år vid den här tiden är jag fylld med energi för att sätta igång en massa göra-om-hemma-projekt, känner ni igen er? Det är allt ifrån nya färger på väggarna till att möblera om eller bara organisera. Oj vad jag ska bli organiserad varje höst. Planerna är många men det är inte alla som genomförs måste jag erkänna.

Förra veckan målade jag om en gungstol i sovrummet, från smutsigt ljusgrå till svart. Idag har den även fått en ny kudde från H&M Home. Sakta men säkert håller sovrummet på att få en liten makeover.


Den ärvda gungstolen från tant Märta är numera svart, på golvet ligger ett grått fårskinn och travade längst väggen står förvaringsboxar Leaf från Tine K, mina inköpta på Blackballoon.


Ny kudde med nycklar från H&M Home, jag gillar formatet på den. Åh, vad mycket fina kuddar det fanns på H&M Home när jag var där idag.


Just nu säljer de även jättefina ljus i Home butiken (har inte sett dem i webshoppen) (finns i webshoppen!) både svarta och bruna fick följa med hem. Den svarta står här i fönstret i sovrummet.

Nu borde jag börja packa, klockan 04.15 blir jag hämtad med taxi till Arlanda (jäsp). Jag ska iväg på jobbresa så blogginläggen kan bli något glesa de kommande dagarna. Ha en fortsatt fin vecka!

11 kommentarer:

 1. detsamma önskar jag dig, och en trevlig resa....Måste ta mig till Home butiken....kram

  SvaraRadera
 2. Tack för tips om ljusen, de är ju supersnygga!
  Ha det bra,
  Ulrika

  SvaraRadera
 3. Ljusen är så himla fina. Jag skulle vilja ha ett gäng. Hoppas att de kommer i webbutiken. Gungstolen gjorde sig fint i svart och nyckelkudden är en av de många lyckade kuddarna hos H&M Home denna säsong. Ha en fin resa!

  SvaraRadera
 4. Trevlig resa!

  Inköp av ljus, kommer snart att ske. Kan även tipsa om att Ohlssons tyger har fina kuddar (oväntat, jag vet). Jag hoppas innerligt att kvalitén på doftljusen håller, de är onekligen snygga! (är av erfarenhet lite skeptisk till prisvärda ljus)

  SvaraRadera
 5. Vad tjusigt! Finfin gungstol och kudde, kul med lite förändring : )
  Malin

  SvaraRadera
 6. Supersnyggt ljus! fina bilder du bjuder på idag!

  kram CC

  SvaraRadera
 7. Vad fint det blev!
  Och dina lådor, wow. Och tipset på ljus så bra (som alltid).
  Kram & jobba lugnt! u.

  SvaraRadera
 8. HM Home har jag besökt i Spanien när jag var där. Inte i Sverige ännu...

  Trevlig jobbresa!

  SvaraRadera
 9. ljuset ser onekligen snyggt ut!! Synd att de inte fanns på nätet.

  SvaraRadera
 10. Jippi! Väskan (plus en gul i skinn + skärp i gult) blev mina. De är så fina. Stort tack för tipset!!!! KRAM.

  SvaraRadera
 11. Jaaaaaaa, jag saknar dina inlägg, kom hem nu:)

  SvaraRadera