24 augusti, 2011

IMORGON REALISATION.

För er som har möjlighet; imorgon kl 10.00 påbörjas realistation på Svenskt Tenn c/o Astoria. Ack, vad jag skulle vilja bege mig dit, men kalendern är fullbokad. Men för er som befinner er i Stockholm, samt har möjlighet, skynda att fynda!


Inspirationsbilder; Svenskt Tenn.

Nu är det inte många veckor kvar tills den nya butiken slår upp portarna på Strandvägen. Ska bli så spännande att besöka den!

12 kommentarer:

 1. Jag ska lite tidigare till jobbet i morgon och sedan ska jag promenera ner till Nybrogatan och se vad det finns på rean. Jag rapporterar.
  En bricka kan jag tänka mig i första hand :)

  SvaraRadera
 2. Gaaaaah, jag dör! Varför bor jag inte i Stockholm?;) Där hade jag velat vara nu!

  Hoppas du finner mycket snyggt till bra priser:)!

  kram CC

  SvaraRadera
 3. Jag tröstar mig med att det brukar vara udda säsongsvaror och inte direkt el classico. För så måste det väl vara i morgon också suckar jag - som ändå såklart skulle vilja vara där och rycka i grejerna ;)

  SvaraRadera
 4. Hade ju vart kul.. men det är bra långt dit för min del : (

  Ska bli kul att se ert hem sedan !! : )

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Typiskt att man jobbar i morgon men får helt enkelt pysa in på fredag morgon. Har en låååååång lista på grejer jag tänkte köpa. Får se om något av det finns. Känns samtidigt lite trist med REA på Svenskt Tenn men vad gör man inte för att slippa packa ner hela butiken och sen transportera det ; )

  SvaraRadera
 6. Typiskt att man jobbar i morgon men får helt enkelt pysa in på fredag morgon. Har en låååååång lista på grejer jag tänkte köpa. Får se om något av det finns. Känns samtidigt lite trist med REA på Svenskt Tenn men vad gör man inte för att slippa packa ner hela butiken och sen transportera det ; )

  SvaraRadera
 7. Jodu, där hade jag ju velat vara - men inte har jag sådan tur inte... Suck, vad är väl en bal på slottet..! :-D

  SvaraRadera
 8. Haha! Jag tog en snabblunch på Nybrogatan för att finna lyckan. Men nja, ganska utplockat och inga stora favoriter på rea-torget. Men givetvis handlade jag lite (fast ingenting på rean) tyvärr....

  SvaraRadera
 9. Haha! Jag tog en snabblunch på Nybrogatan för att finna lyckan. Men nja, ganska utplockat och inga stora favoriter på rea-torget. Men givetvis handlade jag lite (fast ingenting på rean) tyvärr....

  SvaraRadera
 10. Åhå! Imorgon ....
  Hann du inom? Nåt att ha?
  Kram kram x

  SvaraRadera
 11. Jag skulle gärna fynda det där brickbordet :)

  SvaraRadera