02 mars, 2014

MINA TIO - FEBRUARI.

Det känns som att det bara var några dagar sedan som jag summerade mina tio för januari. Det tema som Weronica introducerat.  

Summerings-teman är just nu perfekt för mig i och med att jag inte hinner med bloggen så mycket som jag önskar. Här kommer mina tio;


1. SNITTBLOMMORNA - blev gällare i kulörerna. Främst i den rosa skalan - färgklickar som behövdes denna månad!
2. RINGAR - jag dras som en magnet mot ringar i blänkande metall. Gärna många eller i modell större. & Other stories har haft en mängd fina i sitt sortiment, bland annat genom samarbetet med Lara Melchiors. En av mina favoriter var den i guld och marmor (ovan). Den försvann i ett nafs. Förstås.3. DET ROSA - adderas lite här och där i huset (vårtecken) inte bara genom blommor. En kudde i soffan har skiftat färg mot en ljusrosa i linne. Denna kommer från H&M Home.4. SPORTLOV - den sista veckan i februari tillbringade vi i Trysil. En vecka med mycket skidåkning och boende på Holiday Inn Mountain Resort. Ett hotell som även bjöd på bad och SPA (gillas!). 

Det var bra med snö i backarna men vi hade en otrolig dimma. Toppen (i bilden ovan) har vi ej sett under hela vistelsen. Några mer "dimmiga" bilder från denna vecka finner ni på min Instagram @annixen.5.  YOGA - Jag har fortsatt med Yogan som tränings form. Numera kan jag även ta den med mig när jag reser (eller inte hinner gå på ett pass). Pocket Yoga - perfekt att ha instruktören i fickan!6.  TOKYO DINER - är en nyfunnen favorit bland lunchalternativen i city. Restaurangen i Hötorgshallen serverar en fantastisk sushi och sashimi. Prova även min varma favorit; Tuna steak! 7. DAY SPA - är en oas med SPA-upplevelser som jag upptäckte före jul då jag fick ett mycket uppskattat DaySpa kort. Kortet aktiverade jag denna månad och numera är jag en återkommande gäst.

Här kan du avnjuta en kaffe och en fotmassage med en vän eller ta en längre behandling bara för att rå om dig själv - utan att det kostar en förmögenhet!8. VÅREN - är på gång i rabatterna i trädgården. Nu är de fyllda med snödroppar. Dessa små vita droppar påminner om att våren är på intågande!9. JAKTEN PÅ BÅGAR - fortsätter. Trodde att jag skulle provat en mängd bågar under denna månad (tidsbrist). Frågan är vilken båge som passar bäst till skärmanvändning samt vilken som är snyggast när jag ska se mer på distans. Svåra beslut ;)10. ÅTERVINN - månadens kampanj står Hackamans för. För tredje året i rad hjälper de till att återvinna stekpannor i Sverige. Lämna in en gammal stekpanna (oavsett märke) och få 25% rabatt på ny valfri från Hackman. Alla inlämnade stekpannor återanvänds sedan till nya pannor (info om var finner ni här). Bra med återvinning eller hur?Det var en riktigt skön känsla att ta bort Februari-bladet på kalendern igår. Februari var typograferat med brunt, mars med gult - det signalerar starkt vad vi lämnar samt vad vi är på väg mot, eller hur? 

March - let the spring begin!

9 kommentarer:

 1. Härlig lista, jag har också börjat spana efter nya bågar, är inte lika akut för mig dock då jag mest använder linser.

  Bra det där med stekpannorna, det ska jag nog anamma.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Å snödroppen! Så vacker den är där i det lilla växthuset!

  SvaraRadera
 3. Så roligt att i alla fall få läsa om din februari :) Fina bilder och tips i vanlig ordning - jag saknar ditt lite mer flitiga bloggande. Men ser fram emot mars bilder då :)

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt inlägg, med inspiration, hopp och tips! Pocket yoga är ju perfekt! Tack för tipset. Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

  SvaraRadera
 6. his article very interesting to read, thank you for sharing the information. visit my blog
  Go Keyboard 2018
  Go Keyboard Download
  google chrome 2019
  Smadav 2019 Antivirus Download

  SvaraRadera
 7. Hi Good day
  It was really useful for me
  Thanks for putting it on your site
  I come to your site every week – thank you 경마

  SvaraRadera