02 juni, 2013

SÖNDAGSBILDEN.

Vet inte om jag ska kalla detta för en pausbild eller en söndagsbild. Mängder med barnaktiviteter, husrenovering, en trädgård som gror samt många projekt på jobbet fyller upp dygnets alla timmar för tillfället.

Jag tror inte jag är ensam om detta. Maj och juni brukar bli så varje år då det är mycket avslutningar, projekt och andra aktiviteter som ska hinnas med innan sommarlov och semestrar kickar igång. Gulp vad det går undan. Nästa år ska jag se över det här, går det att få ner tempot?


På bordet i vardagsrummet ser det ut så här för tillfället och jag måste tipsa om vår galna skissbok! House Doctors fiffiga box (finns flera) som gömmer allt från fjärrkontroller, små bilar, nagelfilar, handkrämer samt annat smått och gott som annars brukar ligga och drälla på bordet!

Denna bild blir mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild den första söndagen i juni, tänk va, nu är det första sommarmånaden!

9 kommentarer:

 1. Är det där bara en box. Vet du att jag har letat som 17 efter den där sketch boken ... och så är det bara en låda. bah!

  jamen tiden - jag vet inte vart den tar vägen. maj gad. jag känner mig så jädrans osocial just nu. men jag kommer tillbaka. snart! hahaha!

  och så skulle det ju vara så kul att dricka ett glas bubbel tillsammans med er pantertanter snart, fira lite ...

  kramar i massor.
  u.

  SvaraRadera
 2. Smart idé det där med boxen! En sak mindre att lägga tid på när man som du har hundra andra projekt i görningen, kan jag tänka. Trevlig söndagskväll! /Hanna

  SvaraRadera
 3. Visst är de fina!
  Och ja det här med tempot....jag sitter i samma sits och tyvärr fick jag tex bomma på maj moodboard i torsdags. Jag hade tänkt ut ett så himla fint moodboard men tiden räckte inte till. Man kan inte hinna med allt. Kämpa på! Kram

  SvaraRadera
 4. Jösses vad den här tiden är stressig! Jag hinner ingenting och min stackars blogg har gått i stiltje den här våren...
  Kram
  M

  SvaraRadera
 5. Men du...! Den där boxen var kanske bland det mest geniala jag sett! Den skulle kunna bli lösningen på all vår kaos och oreda vid tv:n ju. Tips-tack!

  SvaraRadera
 6. Härlig bild! Snart, snart är det förhoppningsvis ett lugnare tempo. De där fiffiga boxarna har jag också kikat på. Får kanske ta en kik igen!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jättehärlig bild!

  Trevlig helg

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 8. Hej,
  Mejlade dig för en vecka sedan gällande att ev kunna få låna er brygga/fiskebod för en matfotografering.
  Vet inte om mailet kom fram som det skulle. Hör gärna av dig!
  Kram, Carina

  SvaraRadera
 9. Det var en fiffig box. Jag tror inte det går att få ned tempot under dessa månader. Har funderat över det då det är galet mycket på en och samma gång och detta återkommande varje år, men det går liksom inte att prioritera bort något. Man får gilla läget :-)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera