16 juni, 2013

KALASSÖNDAG.

Det blev ett något längre uppehåll med bloggandet än jag tänkt mig. Det kom några projektleveranser, en födelsedag, middagar, en sommarfest, ett gäng avslutningar, en tjejresa samt några barnskalas emellan.

Lite bilder från allt detta finner ni på mitt instagramkonto där jag är något mer aktiv för tillfället än här. Men nu blir det bättring!


Idag har vi haft släkten på besök för att fira en lilleman som fyllt år och en stora syster som kommer fylla år då vi är iväg på semester. 

Vi bjöd på sallader av olika slag (bland annat denna) samt grillade korv från Taylor & Jones. Jag är helt frälst i dem för tillfället (smakar som korv ska smaka) och är så glad att ICA tagit in dem i sitt sortiment. Vet inte om de finns i hela landet? 


På grund av regntunga moln dukade vi upp inomhus. Lika glad för det var jag som då kunde tända mitt nya fynd från Design House Stockholm

Vi passerade av en slump deras butik vid Norrmalmstorg i fredags som sålde ut allt med 50-70% rabatt! Bland annat denna Nordic Light ljusstake som var nedsatt med 70% - tjo ho!


Vi har mumsat jordgubbstårta som födelsedagsbarnen till ära var dekorerad med ballonger. Vi blåste upp vanliga ballonger, knöt dem hårt och lirkade sedan in grillpinnar av trä i knutarna. 

Nästa helg äter vi också jordgubbstårta - då firar vi midsommar. Vår kommer firas på den västra sidan av vårt avlånga land...

Dessa tre bilder blir mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild.

4 kommentarer:

 1. Vilket bra tips, i morgon springer jag dit och ser om de har kvar några av mina koppar... Hoppas-hoppas!
  Tjusigt med ballongerna.
  Här är det fullt ös medvetslös, fast mest knött med kul grejer, fast det är tröttsamt att ha kul nattetid så i kväll kastar jag in handduken med bildredigering och lägger mig i soffan med en stor påse godis och film. Lär väl somna efter en kvart, men, men... KRAM!

  SvaraRadera
 2. Högsta betyg på dekorationstipsen i det här inlägget! Gräslöksblomman kvar i salladen - toppen! Ballonger på tårtan - supertoppen! Tackar, tackar!

  SvaraRadera
 3. Kalassöndag även hos oss:) Vilken fin tårta ni gjort! Så synd att jag missade utförsäljningen, jag som är ute efter deras worklamp hmmmm. Tack för tipset iaf.XX Nilla

  SvaraRadera