31 oktober, 2012

BARNDETALJER.

Imorgon är det tema färger i Fabriken och jag sitter här och funderar på mina tankar kring det. Vårt hus går i en ljus färgskala i vitt och natur och de färgklickar vi har kommer ofta från barndetaljer.

På sistone har det bland annat smugit sig in en del filuriga Monkis. Det började med en, sedan flyttade de in allt fler. En efter en dök de upp som små färgklickar här och där i huset.Mokonoki, Mocki, och Moluna. 
Alla har de ett Monki-namn!

Förra veckan var Fabrikstemat barnrum och i många av de fina bidragen märks det att vi tar ut svängarna mer i just barnrum. Färg, lekfullhet och roliga detaljer. Mera modigt!

En av mina favoriter bland alla barndetaljer hos oss är vår Pez-samling. Tror nästan att det är mamman som är mest glad i den.


Vi samlar även på bilar från olika resor i världen. Den här gula kapsylbilen kommer från Kenya. En bil som kanske inte hade kommit med hem i bagaget om det inte vore för minifolket.


Kocksmurf och doktorsmurf på vilda äventyr.

Detta var lite färgklickar. Imorgon blir det en mer försiktigare färgskala som presenteras här. Försiktig eller inte, allt är färg, så även vitt! 

5 kommentarer:

 1. Ååå den där Pezsamlingen på vita hyllor alltså. Grymt snygg! Jag sitter och förbereder ett färginlägg jag. Älskar ju det där med färg. Ditt inlägg ikväll hade ju annars passat bra imorgon. Ser fram emot ditt torsdagstema!

  SvaraRadera
 2. Blir glad och nostalgisk! Så fint! Pez har sitt HQ här och jag blir sugen att gå dit nu! Avis på er samling ;)

  Läcker bil och söta monkis.

  Kram!!
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Nähädu, vitt, svart och lite natur är inte godkänt hälsar fabriks-fröken :) bättre kan du. Och skylla på barnen, va?!

  Jag gillar monkisarna, vilka fulsöta små personligheter och kan agera kudde när som. Bra med multifunktionella leksaker.

  Okej då, vitt är en färg.
  Ser fram emot morgondagen, jag kör moodboard-style.

  SvaraRadera
 4. du får skicka bilbilden till Rui;)
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Vilken imponerande Pez-samling!! Så fint blickfång! Och Monkisarna har jag nog inte sett förut, de var urcharmiga!
  Kram Madeleine

  SvaraRadera