12 november, 2011

SKEDAR I TRÄ.

Igår hittade jag så fina skedar på House Doctor på PUB. Små, söta och framför allt i trä som jag är helt inne på just nu. De här kommer bryta av perfekt till våra vita enkla glöggmuggar. Jag har varit sugen på glögg hela veckan och idag kommer vi tjuvstarta och prova den nya årgångsglöggen Blossa 11. Har du provat den?

Först iväg på lite ärenden, bland annat köpa gott fika på Gateau och sen i eftermiddag blir det inne-kurar-fika. Återkommer med en recension! 


Vackra miniatyrskedar inköpta på House Doctor, 
oj vad vi ska dricka glögg ihop!


Så, nu är det dags att bege sig ut i lördagsvimlet. Det är så grått ute här idag. Hoppas att ni får en fin november helg!

4 kommentarer:

 1. Vilka fina skedar! Enkelt och naturligt! Jag är nyfiken på glöggen men har inte testat den ännu. Jag ser fram emot din recension här på bloggen.

  Vilken härlig resa till Thailand! Jag har njutit en bra stund av de fina bilderna.:)

  Ha en härlig lördag!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Sprang vi kanske om varandra ... ;)

  SvaraRadera
 3. Men vilken bra ide!! Jag har länge suktat efter dessa skedar men absolut inte kommit på ett srgument att köpa. Glögg-skedar, givetvis!!

  SvaraRadera
 4. Brukar inte springa benen av mig för årsglöggen direkt men igår snubblade jag över den när jag införskaffade mig ett par flaskor rött. Himla god och jag kan varmt rekommendera den. Trevlig söndag önskar Pållan ; )

  SvaraRadera