11 oktober, 2011

GLIMRANDE GULD.

Jag har alltid varit en silvertjej. Det där med guldsmycken har inte riktigt tilltalat mig. Men i höst så har det hänt något. Pulsen går genast upp så fort jag ser ett snyggt smycke i guld. Ja, jösses vad snyggt det är med halsband, ringar eller andra detaljer i glimrande guld.

Evfa Attlings smycken har jag alltid tyckt om. Jag har några i silver, men de i guld får min plånbok att hicka till. Då har favoriten Edblad mycket snyggt i en helt annan prisklass. Dessutom med så himla bra kvalité.


 Ring i roséguld, glowring samt armband med peacemärke alla från Edblad. Det stora armbandet är inköpt på Åhléns (kommer inte ihåg vilket märke?). Smyckena ligger i nya(!) Viitriniaskar från Iitala.


Två ringar som kan bäras tillsammans eller var för sig. 
Kan man få för mycket bling?

Jag faller också för gulddetaljer i kläder just nu. Som dragkjedjan på nya stövlarna eller bak på nya toppen från Zara. Känns som att det här är bara början ;)

Lite nyfiken, vad är ni? Silver eller guld?

9 kommentarer:

 1. Alltid varit silver/vitt guld person men jag håller med, ngt har hänt och jag har sneglat på smycken både i roséguld och vanligt guld. Så fint med den färgtonen på Vitriini asken, väldigt snyggt ihop med dina smycken, och nej - man kan aldrig få för mkt bling ; )
  Malin

  SvaraRadera
 2. Samma här, silver har varit nr ett hos mig, men har också blivit mer och mer guldig på sistone. Jag har en förlovningsring i titan och guld och det är ju lite bra för då kan man också blanda lite.
  Fina bilder på ditt bling!

  SvaraRadera
 3. Att blanda är min passion ...

  Ringarna är så coola! Sugen på en nya Attling med lite bling ... mmm ...

  SvaraRadera
 4. Silver och vittguld för mig, tycker inte att jag passar i rödguld....Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Jag hade rött guld när jag var yngre. Vet inte vad det var som gjorde att jag bytte till silver. Men nu har jag börjat tittat på rött guld igen. men ack så dyrt. Tur att Edblad finns. ;-)

  SvaraRadera
 6. Använder nästan aldrig smycken , men när det händer kör jag guld . Men koppartoner är nästan snyggare och jag diggar glasburken , den fick gärna dyka upp hemma hos mig.

  Trevlig lunch du bjöd på förresten!

  SvaraRadera
 7. Jag har alltid föredragit vitguld och silver men allt sedan jag köpte en stor härlig klocka i guld har jag succesivt blickat över på guldsidan. Jag stod nyligen och fingrade just på den där ringen i roseguld fr Edblad. Verkligen supersnygg! Man kan absolut inte ha för mycket bling!!!

  SvaraRadera
 8. Både och - omöjligt att välja :) Fina fotografier!

  SvaraRadera
 9. Jag gillade inte alls guld förut, men har också börjat sukta efter det. Silver gillas iofs också.

  Underbart fina askar har du också.

  SvaraRadera