26 augusti, 2011

URBAN DELI.

Igår träffade jag mina underbara fd kollegor på Urban Deli på Söder. Jag bara måste rekommendera detta fantastiska ställe vid Nytorget! Urban Deli är en mix av livsmedelsbutik, saluhall och restaurang i en och samma lokal. Igår åt vi allt från goda skaldjur, charkuterier till råbiff. Urban Deli har även ett bageri på Skånegatan, ni kanske hört talas om den med världens första hotell för surdeg?Restaurangdelen samt butik- och saluhallsdelen på Urban Deli.

Nu ska vi strax bege oss till Sandviken för att hälsa på goda vänner till oss från Fjällbacka. Imorgon blir det besök på Furuviks djurpark och vädret ser ut att bli strålande! Ha en riktigt skön helg!

Bilder;  Urban Deli

8 kommentarer:

 1. Haha, jo surdegshotellet har jag hört talas om! Restaurangen ser ju helt fantastisk ut! Dit ska jag ta med min J någon gång. Tack för tipset!

  Ha en riktigt fin helg!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! :) Ha en mysig helg! :) XO

  SvaraRadera
 3. Det ser riktigt trevligt ut. Har aldrig hört talas om surdegshotell, men det låter sannerligen intressant :)

  SvaraRadera
 4. Jag älskar Urban Deli och det ligga kafét som ligger på Skånegatan, där har jag hängt mycket (ligger ju granne med Rackarungar)
  Och nej, jag har inte testat lakrits-pulver, jag mixade turkisk peppar, det var vad min närbutik hade att erbjuda. Ha en fin vecka. Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Vilket finfint tips, ser urmysigt ut! Tack,
  Malin

  SvaraRadera
 6. Ridiculous story there. What happened after? Good luck!

  Here is my web blog stamper

  SvaraRadera