28 augusti, 2011

SENSOMMAR VS HÖST.

Oj vad vi pendlar mellan sensommar och höst just nu. Ena stunden känns det verkligen som att hösten är i antågande och sedan slår det över till en otrolig sommarvärme som igår. Just nu öser regnet ner här och inne finns en blandning mellan årstiderna; Astrar i vaser och magasin fyllda med höstens trender. Rött och orange är två färger jag faller för just nu.


En mix av sensommar och höst på soffbordet.


Och här byter vi fokus till Schimpanserna på Furuvik!

Vi har tillbringat helgen hos våra fina vänner i Sandviken. Igår var vi och besökte Furuviksdjurpark. Jag har inte varit där sedan jag själv var barn, det blir oftast att vi åker till Kolmården om vi besöker en djurpark. Oj vilken fin park Furuvik var, schimpanserna var helt fantastiska! Vet inte om det är för att vi är så nära släkt, men jag fascineras alltid av dessa djur. Skulle kunna sitta där hela dagen och beskåda dem! Kanske lägger jag upp mer bilder från gårdagens besök inom kort.

Tack till familjen C för en mysig helg!

5 kommentarer:

 1. Sensommar övergår snart till höst på riktigt,skulle jag tippa.

  Vi besökte Furuviksparken i somras och jag tyckte väldigt mycket om den parken. Kul att se något nytt.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Jag tror att dem också kan sitta en hel dag och glo på oss ;-) eftersom dem tycker vi är så lik dem.

  Jag har varit i Furuviksparken för.....låt se nu......40 år sedan. Kan ju vara så att de har gjort något nytt på alla dessa år.

  SvaraRadera
 3. Samma här det är något speciellt med dem, jag älskar både apor och gorillor- var i Afrika för två år sedan och gjorde Gorillatrakking- stod tre meter ifrån en mamma med två tremånaders tvillingbebisar- så fantastiskt.....

  SvaraRadera
 4. Ja, det är verkligen en hård kamp mellan den trevliga sensommaren och den mindre trevliga regniga hösten.
  Jag håller tummarna för att sensommaren går vinnande ur striden. :-)

  SvaraRadera
 5. Fin stämningsbild överst!
  Kul att du varit i mina gamla hoods. Nej, inte apberget :) Men visst är Furuvik en fin park. Har tyvärr inte hunnit med något besök där i år dock.
  Ha en fin start på veckan/ Anna-Karin

  SvaraRadera