06 augusti, 2011

SOL INNE.

Vi hade många planer för den här helgen men så sjuknade A in igår. Just nu ligger hon nedbäddad i soffan stackarn. Planerna blev istället en skön fixardag här hemma. Kan vara riktigt skönt med sådana, man fixar med lite av varje både inomhus och ute. Jag har bland annat varit och köpt lite färg, tänkte måla om en gungstol i sovrummet till svart. Känner att "fixa-hemma-energin" har börja komma - många göra om planer finns det!


Solen har lyst med sin frånvaro idag. Istället skiner dessa vackra solrosor upp i köket! Trådkorgen har fyllts med gröna äpplen från trädgården. De är inte helt mogna ännu, men jag tar in dem för att få in lite grönt i rummet. Så nu är det sensommar känsla här hemma (som jag skrivit om tidigare). Ljusslingan i det inlägget har också inhandlats och hänger i trädgården, den lyser upp så fint när mörkret faller. Den får jag visa i ett annat inlägg, ha en fortsatt fin helg!


7 kommentarer:

 1. Fina bilder! Nej, du lär knappast gå tomhänt därifrån..! :-D

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra solrosor!!

  Det är roligt att fixa och dona hemma. Resultatet blir ju oftast väldigt bra, vilket ger ny energi!

  Ha en fortsatt bra helg!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Fina, stämningsfyllda bilder! Solrosorna är på gång i trädgården. Jag är inte riktigt inne i sensommarstämning ännu, men det är bara en tidsfråga denna tid på året. Fortsatt fin helg!

  SvaraRadera
 4. Mmm sol inne sol i hjärta sol i sinne:...fina bilder! kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Fiint!! Vem blir inte glad när man ser solrosor!?
  Samma visa här, hänger inne pga sjuk liten..
  Ha det bra,
  Ulrika

  SvaraRadera
 6. Snyggt du har det hemma. Vi har samma cacao talval ser jag, hihi. Och vilka härliga solrosor du har som lyser upp!
  Ibland är det nödvändigt med lite städ och fix hemma och då är det bra att solen sviker för då blir det lättare att städa:)!

  kram CC

  SvaraRadera
 7. Så fina solrosor du har. Du känner sensommar och det vägrar jag att göra :-) Sensommaren kommer sen, inte nu....Kanske känner jag så då vi har haft en enda stor sol i Trosa idag, galet varmt :-)

  Ha det fint

  SvaraRadera