22 juli, 2011

SENSOMMAR.

Jag vet att det bara är den 22 juli, men jag börjar redan nu få sensommar känslor. Vill ta hem flera fång av vackra solrosor. Tända mängder av ljuslyktor- och slingor i trädgården. Baka god äppelkaka och bara ta det lugnt i skuggan bland allt det gröna och njuta av sommaren. Tänk vad man följer årstiderna och tycker om och fokuserar på nya saker allt efter vad månaderna växlar. Nu är det dags för solrosgult och äppelgrönt!

Det rosa som dominerade i början av sommaren, och det blå under semestern börjar nu tunnas ut. Det är nog dags att ta bort det blå temat här på bloggen och byta ut mot grönt! Japp, det gör vi.

5 kommentarer:

 1. Trevligt att du ändrar färg;) Fina saker du visar...fläder och äppeldricka är ju så gott. Kram J

  SvaraRadera
 2. Ja så är det verkligen. Man anpassar sig och ser fram emot nya saker hela tiden. Å andra sidan är det lite vemodigt också - att sommaren har ett slut och som man nu blir medveten om. Varför har sommaren en tendens att bli litegrann kortare för varje år som går?

  kram.

  SvaraRadera
 3. Jaaa, jag är med dig! Jag älskar verkligen årstidsväxlingarna. Och då har man ju en anledning att pyssla, fixa och grejja! :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Dom lamporna du visar idag vill jag ha!

  Får jag fråga dig hur du gör så här fina kollage? I vilket program gör du dom i? Det ser ju ut som i en tidning!
  Du är grym och jag vill lära mig, av den bäste:)!

  önskar dig en fin dag!
  krma CC

  SvaraRadera
 5. Vet du - jag tänkte precis på det häromdagen; hur man anpassar sig. När hösten kommer så kommer jag att längta efter den också och se alla fina fördelar, precis som men vintern :)

  Men nu njuter vi av sommaren! :)

  Jag önskar dig en fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera