02 maj, 2011

KRYDDOR.

Jag älskar färska kryddor. Just nu får de vara med lite överallt, även i dukningen. Enkelt och praktiskt, det är bara och knipsa lite örter och strö över sin egen mat!


Dukning med grönt tema. 
Glasen med grön fot är en favorit, ärvda från farbror C.


T.om servetterna har kryddtema, dessa från H&M Home.

Nu kliar det i fingrarna för att sätta igång med en egen liten kryddodling där ute i trädgården. Planen i år är att köpa pallkragar att ha lite odlingar i. Vi får se om det förverkligas...

3 kommentarer:

  1. Alltid kul att få duka fint när man väntar gäster.

    Visst har man hittat mycket gott ur Lantliv mat och vin. Idag dök också Allt om mats festspecial upp , som också innehöll en massa gott!

    Lycka till nu med drömmen om pallkragarna så du hinner skörda gräslök och potatis till midsommar.

    SvaraRadera
  2. Men så tjusigt. Älskar de där härliga glasen. Och receptet nedan, kommer att sparas. tack!

    SvaraRadera
  3. Fin dukning!
    Jag har precis köpt likadana underlägg, älskar dem, om man nu kan älska underlägg.

    Jag köpte pallkragar på Plantagen och målade dem svarta. Nu ska det odlas, morötter, rädisor, sallat och spenat. En stor knippe gräslök med rot fick jag av en kollega idag. Så dem sätter jag ner också.

    ps jag skrev avdankad för stämningen på jobbet idag var precis så. Jag tror som sagt inte att just jag ligger surt till.

    SvaraRadera