02 november, 2013

ÅSA LINDSTRÖM - NY BUTIK.

Att Åsa Lindström öppnat ny butik på Södermalm hade jag helt missat. Fick höra det av en kollega som varit där och blev så glad. Är ett stort fan av hennes underbara keramik med screentryck. Det är något med de där muggarna, man vill bara ha fler och fler. Då har man lyckats som designer!Butiken ligger på Tjärhovsgatan på Södermalm och har öppet onsdag - fredag 12-18, samt lördagar 12-16. Kan varmt rekommendera ett besök in i denna godisbutik för keramik-älskare!Jag har under flera år velat åka till Gotland bara för att (bland annat) få en chans att besöka Hablingbo där butiken- och creperiet håller öppet under sommartid. I väntan på det finns det nu möjlighet att klämma på de fina muggarna under vintersäsong i butiken på Söder. Tjo ho!

6 kommentarer:

 1. Wow vilka snygga! Plötsligt inser jag att jag har behov av sisådär 57 nya muggar!

  Ha en fortsatt fin helg!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Underbart! :) Jag är så glad över min mugg som jag köpte på Gotland i somras. Fin helg!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Håller med - de är sååå fina. Har varit i butiken på Gotland men nu när det finns ännu närmre känns det som att en tur till Söder skulle sitta fint.

  SvaraRadera
 4. Så fina! Kände inte till henne sen tidigare, men denna butik måste ju såklart besökas. Tänker mig att de höga kopparna är finfina vaser också!

  SvaraRadera
 5. Där har vi varit på Gotland. Hoppas att jag kan hinna med ett besök i Stockholm till helgen. Jag vill oxå känna. :)) Tack för tipset. Kram Anita

  SvaraRadera
 6. Skickar ditt inlägg vidare till Åsa som säkert blir väldigt glad!!!

  //Petra (Emma Ös lillasyster)

  SvaraRadera