27 september, 2013

EN TITT IN I BARNENS RUM.

Jag sitter just nu i soffan och lyssnar till fnitter och skratt från köket. Storasyster har tjejmiddag för några av hennes vänner i klassen.

Pappan och lillebror är inte hemma. De kvällsarbetar för fotbollslaget i kafeterian på vår IP. Så kan livet se ut en fredagskväll när man har barn.


På tal om barnen tänkte jag att ni skulle få kika in i deras rum. Bilderna är tagna av Karin Foberg för reportaget i nya Plaza Interiör. Det här är rum vi har renoverat under våren. 

Det var varit en utmanande inredningsresa den här gången. Två barn som nu är äldre med egna viljor. - Jag vill ha en vit tapet med svarta prickar! Oj? Nu i efterhand är både mamma och dotter nöjda.


Den fina provdockan är inköpt på Åhléns och den vita tapeten med svartvita prickar kommer från Målarmästarn i Enskede


Förvaringsvagnen för pyssel är IKEA's Råskog. Tavlorna är Lisa Bengtsson prints. De passade perfekt där på den prickiga väggen tyckte vi.


När det var dags för lillebror att välja färg och koncept för väggarna var önskningen något med tema skateboard eller varför inte grafitti? Gulp, tänkte mamman. Sedan hittade vi fototapeten Grafifiti City från Mr Perswall. När den kom på plats kändes det bra även där. Det här passar lillebror!

Skrivbordet kommer från IKEA och stolarna likaså. En perfekt plats för en lite kille som ofta har kompisar på besök och "leker" i en virtuell miljö på datorn.


Barnens Pez-samling har fått vara kvar. Det är en färgglad skara med figurer som står där på rad. Hoppas att de får hänga med länge. Jag gillar dem!

Foto; Karin Foberg

3 kommentarer:

 1. Snygga rum de har barnen! Gillar ert hem och inredningen, kul att komma med i Plaza!
  Har hittat dig på Insta oxå ;)
  Ha en skön helg, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Vilka fina rum barnen har... gillar den där prickiga tapeten skarpt!

  SvaraRadera
 3. Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Anyway, I'll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. Big thanks for the useful info.
  Kitchen
  Doors
  Wardrobe
  Office Furniture

  SvaraRadera