19 augusti, 2013

PAPPER FRÅN IKEA.

I somras när jag såg en del av sortimentet från IKEA's nya pappersshop och sedan läste att de bara öppnat i Uppsala, Älmhult och Uddevalla. Ja, då var det inget annat att göra än att packa in familjen i bilen och köra ner till Torp (utanför Uddevalla) från Fjällbacka för att "bunkra" lite.

- Familjen, de här är ett perfekt semesternöje. Det här produkterna går INTE att handla hemma, nu åker vi!


Det var jag och storasyster som klev in på det nyöppnade varuhuset (killarna valde andra ärenden) och där på plats fick vi båda lite lätt hjärtklappning. Ni som är som oss och gillar allt vad pyssel och papper heter förstår varför vår puls gick upp. Tänk er mängder med illustrativa block, tejp, etiketter, påsar och inslagningspapper.


Etiketterna var mina favoriter, allt från de med siffror, blandade illustrationer till budskap. De här kommer få dekorera paketen framöver men kanske även en och annan box. Ta den med skon t.ex - så fin på en skolåda!


Flera fina askar med gem finns i sortimentet. Pratbubblorna gillade jag. Det fanns även siffror som går att dekorera födelsedagskort och paket med.

Igår fick jag veta via Pella/Stil Inspiration att en del av sortimentet nu även finns att inhandla på IKEA i Kungenskurva (tjo ho!). IKEA kanske inser att det ÄR ett lyckat koncept och öppnar upp på alla varuhus nu. Vi får hoppas på det. Det blir en lång pappersresa till Uppsala annars...

12 kommentarer:

 1. Det måste jag kolla in! Lyckos mig som har Uppsala som närmsta IKEA-varuhus, då!

  SvaraRadera
 2. Jo även på Ikea Kållered öppnar papparsshop nu i september ....:)

  Mycket fint !

  Perniilla

  SvaraRadera
 3. Det är roligt med allt som har med papper att göra! Jag tror att Ikea kommer att ha det på fler och fler ställen snart.

  SvaraRadera
 4. Love love LOVE!!! Jeg må snart i IKEA igen!! :D

  SvaraRadera
 5. Kul av IKEA - alltid har de något nytt på gång!
  Hoppas att det även kommer till Västerås snart då...

  Tack för tipset och att du visade!
  Kram Eva, Tinibelli

  SvaraRadera
 6. Jag tog mig till Helsingborg där det också finns pappersshop - och oj vad jag kom hem med mycket, missade gemen dock :-). Så mycket fint!

  SvaraRadera
 7. Åh så fint! Hoppas, hoppas, hoppas att det kommer till flera varuhus.

  SvaraRadera
 8. Du skojar! Vilken grej, detta är ju jättefint! Heja IKEA!

  SvaraRadera
 9. Jamen varför skulle de INTE ha dem i alla varuhus? Det måste ju vara en guldgruva för dem ... de där kommer man ju stoppa ner i kassen de gånger man inte hittat NÅGOT annat än värmeljus på IKEA.

  Och Annica, så jäkla kul att du är igång här inne igen. HEJA! Stor kram och ses snart.

  SvaraRadera
 10. Men så härligt. Jag som älskar butiken ordning och reda kan tro att jag gillar det Ikea har att erbjuda. Kul med nytänk!

  Ha det bäst

  SvaraRadera
 11. Åh, va fina grejer!

  Uppsala välkomnar er med öppna armar! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kusinträff och pappersinköp i ett - kan inte bli bättre!!

   Radera