21 april, 2013

SÖNDAGSBILDER.

Vilken underbar söndag det varit idag. Ville pausa tiden där ett tag när solen stod som högst på himlen. Skönt att veta att det kommer fler vårdagar framöver. Förhoppningsvis med skinande sol de också.
Helgens blommor blev denna gång höga gröna kvistar. Måste erkänna att jag inte vet namnet på dem, vet ni? Det är just de klorofyllgröna jag faller för just nu. Vårgrönt! Som jag gillar det ordet. V-å-r-g-r-ö-n-t.

Dessa kvistar blir mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild, fler sådana finner ni ett klick bort. Tror det blir mycket härligt uteliv idag!

15 kommentarer:

 1. Väldigt underbar är den... Den heter Snöbollsbuske Viburnum opulus "Roseum". Har en sådan i trädgården som några fula insekter knaprar upp nästan vartenda år. Men när de väl får blomma är den ljuvlig! Passa ruskigt fint i den där glasvasen.

  SvaraRadera
 2. Fiiiint! Vårigt och sprudlande!

  SvaraRadera
 3. Så kul att läsa alla bloggar över landet. Alla verkar ha haft underbart väder! Superfina kvistar du hittat. Tyvärr kan jag inte namnet på dem.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Vilka härligt breda fönsterbrädor du/ni har!

  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 5. Den där bauta-vasen, var har du hittat den? Tror du den har en tvilling som vill flytta hit? De kan ju hälsa på varandra ibland. Dricka kaffe i små blommiga koppar och äta bridgeblandning...

  SvaraRadera
 6. Vackra blommor och fin glasvas! :)

  SvaraRadera
 7. Super fina blommor. Gröna läckra. Snygga bilder.
  Ha det fint.

  SvaraRadera
 8. Åh så himla fint! Såna kvistar vill jag också ha:) vårigt!

  SvaraRadera
 9. This Green is very energizing and these branches make me want to paint their elegant shapes

  SvaraRadera
 10. A little goes such a long way with flowers

  SvaraRadera
 11. good picture. I love greenery.

  SvaraRadera