11 mars, 2013

DIGITAL SHOPPING - UK.

När jag reser brukar jag ofta köpa på mig lite utländska magasin för att införskaffa ny inspiration. Genom dem upptäcker jag sedan nya butiker som även finns online. Jag tänkte dela med mig av några av kvällens "fynd".

Detta är än så länge inspirations-shopping. Vem vet, kanske att det slutar med något inköp? Man kan liksom aldrig så noga veta...


Via Wallpaper hittade jag fram till Minimalux och fann där en shop fylld med glimmande metall. Den här trion föll mig i smaken. Tänk att få duka med dessa i påsk. Passar fin-fint med äggen!


Eller att få komplettera vassamlingen med någon av dessa i glänsande koppar! Tänk ljust gröna snittblommor i dem - vilken fin kombo. Kan man ha för många vaser?


Jag gillar personliga produkter och vad sägs om den här asken i trä med ditt egna utstansade budskap. Notonthehighstreet.com har en hel sektion med personliga produkter. De är många, här gäller det att gallra i utbudet!


På The White Company klickade jag mig fram till denna vita Karlsson väckarklocka. Helt i vitt, den skulle passa perfekt i vårt nya sovrum som går i just dessa toner. The White Company har som namnet säger - endast vita produkter i sitt utbud.


I The Conran Shops's bokavdelning finns flera (jag-önskar-aaaallla-dessa-böcker) inom fashion och design. Conran har även en hel del annat fint. Hm. Kanske skulle ta och besöka dem vid nästa besök till London?


Sedan kan jag ju inte låta bli att besöka Skandium, som visar upp många produkter i senaste numret av Elle Decoration. Det märks att skandinavisk design är populärt i UK. Roligt att se vilka de tar in i sitt sortiment!

Det här blev en mix från stort till smått. Det blir ofta så när jag går mina digital rundor. Jag hoppas att det var något som var av intresse!

9 kommentarer:

 1. MEN herre gud. Nu längtar jag så mycket tillbaka till London att jag svimar. VILL.VARA.DÄR.NU ... NU!!!!

  Ska boka min resa så snart jag vaknar imorgon. Kanske till helgen?! Näe, men snart, snart! Ljuvliga London.

  Hade J frågat mig idag om jag ville flytta tillbaka hade jag t o m kanske sagt ja.
  Längtar tillbaks (lite som hem).
  KRAM, fin kväll.

  Ps. På sidan NOTONTHEHIGHSTREET har jag funderat på o jag ska försöka sälja mina smycken. En vän till mig säljer underbara tavlor där ...

  SvaraRadera
 2. Härligt tips och jag längtar också till London! Vill inte ens tänka på när jag var där senaste. Det var alldeles för länge sedan!

  Köper också magasin när jag reser, river ut bra tips, sparar, skriver upp....;)

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Det är faktiskt inte så ofta man läser ett helt blogginlägg och ALLT är ny fakta (för mig).
  Allt! Nytt! Och! Snyggt!

  Say no more - Annixen for president!

  SvaraRadera
 4. Småvaser - check på önskelistan! Kopparblänk - check på önskelistan! Verkar blir många blänkande detaljer i år...

  SvaraRadera
 5. Vilken snygg tavla i hallen på A Hepurn:)jag följer bloglovin och hoppas du följer tillbaka.)

  Kolla in min blogg imorgon då är det skönt vårmode på G:)

  ha en skön dag

  LOVE Maria

  SvaraRadera
 6. Alltid kul att titta in här för inspiration!! Fina golv!! Kram Caroline

  SvaraRadera
 7. SV: Haha, din city slickers där.
  Jag köpte de faktiskt på http://www.weibulls.com/ på Sveavägen, så de ligger när dina hoods på ROOM. :)

  Ska bli skoj att se vad du har fyndat för 39. Jag var på ROOM igår och för första gången i världshistorien gick jag därifrån tomhänt.

  SvaraRadera
 8. Så mycket fint och nytt du visar, Trion längst upp var fantastisk! Har du kanske London-tips att lite snabbt haspla ur dig? Jag ska dit i maj och är idel öra för alla roliga tips vi kan få! :)

  Kram.

  SvaraRadera
 9. Packaging is a very important thing to judge when selling a project because it’s the first thing a customer see, even earlier than the product. My favorite would be The Annixen. Thank you for taking the time to put this together!

  SvaraRadera