25 mars, 2013

FRÅN GRÖNT TILL GULT.

Igår visade jag lite påskbilder i grönt och idag färgväxlar vi till gult. H&M Home bjuder på mycket påskfint med tuppar och kaniner på allt från äggkoppar, fat till servetter och disktrasor.


När jag besökte butiken i helgen föll jag för den gröna handduken med tuppen Rooster, men kunde även tänkt mig den gula med Jack Rabbit. Fint vävda handdukar med klassiska rutor!

Systrarna Voltaire på PUB säljer choklad från danska Simply Chocolate, jag faller för både design och de roliga budskapen. Dusty Easter kommer vi mumsa på i påsk och vad tror ni om det stora ägget More yummy. Less Bunny?


Påskpynt behöver inte enbart vara kycklingar och ris. Varför inte dekorera med gula detaljer, som de här fina gula kuddarna från Village.Avslutar med en sista bild från H&M Home, fylld med gula detaljer och igen - harar och tuppar! Det blir nog H&M som som vinner påskpynts-ligan i år.


Just nu sitter jag och bläddrar i Lantliv Mat & Vin. Det brukar vara det magasinet som ger mest matinspiration till högtidshelgerna, så även i år. Vad det bjuds på? Återkommer!

5 kommentarer:

 1. finchokladen - yesssss please!

  ps. nu är den här dagen över, spännande minst sagt ;) ska berätta mer när vi ses ... kram.

  SvaraRadera
 2. Min Jacke hänger här och skapar påsk-feeling. Men den där tuppen har jag inte sett live, men jag tycker verkligen att de lyckats med dessa mönster. Va?! Mer godis. Mannen kom hem med ett bautaägg idag. Till alla barnen... Ett sånt där osannolikt stort. Nu gör JAG allt för att inte gå och provsmaka hela tiden. När det är så där stort märks det ju nästan inte...

  SvaraRadera
 3. Men gud sån fin påskhare!! Känner för att springa till hm home nu :-)

  SvaraRadera
 4. Gult gör mig på bra humör. Lyser upp vardagen. Men har jag gult här hemma.. Nej inte nånstans. Kanske skulle skaffa mig gula mjuka frotté handdukar till stora badrummet. Lite mer lime gult isåfall eller smuts gult. Läckert.
  Fina bilder du bjuder på. Gillar
  Ha det fint.
  Eva
  Måste lägga mig som följare här. Love din blogg. Mycket inspiration. Kul.

  SvaraRadera