21 februari, 2013

THIS IS ME.

Lite läskigt att skriva orden i rubriken för vem jag är det vet jag knappt själv. Lär mig en massa hela tiden. Att jag måste åtgärda akuta blodsockerfall (annars kan det växa ut röda horn), ja det kom jag på i senare år och jag funderar fortfarande över när man blir vuxen?

Veckans Fabrikstema är idag - this is me. Jag ska göra ett försök och gå in på vissa områden och jag tror att ni kommer känna igen en del från mina tidigare inlägg.


Jag visste inte riktigt hur jag skulle illustrera detta på bild och började först plocka ihop lite detaljer utan att direkt tänka (vilket kanske också beskriver mig). Kan ibland vara lite spontan! Gäller allt från ord, inköp till att sätta igång ett projekt här hemma.


De här detaljerna tänkte jag skulle spegla kreativitet. Jag älskar att få vara kreativ. Det kan vara allt från att spraya med bronsfärg, till att måla stenar, göra mobiler av blåmusselskal till att måla en dödskalle. Skulle önska att det fanns mer tid för just sådant. 

När vi nu är inne på kreativitet så måste jag passa på att lyfta boken Waldersten 365. På waldersten365.com skapade Jesper Waldersten en unik bild varje dag under ett helt år. Bilderna blev sedan en bok. Kreativt!


Här står två fåglar och är lite sura för att de inte har naglar. Jag förstår dem - för jag älskar nagellack! Byter ofta kulör och har även ett stort intresse inom skönhet som även är den bransch jag arbetar inom.


När jag inte är online (vilket är ofta) sitter jag ofta och bläddrar. Främst är det i magasin och min kalender. Det här är en vanlig bild här hemma. Te/kaffe och ett magasin. En stund för mig själv. Då mår jag bra. Är nog lite smått beroende av inredningsmagasin.


Dofter. Både i form av ljus och parfymer är något jag samlar på mig. Om de sedan har en snygg flaska eller förpackning, ja då kan det inte bli bättre. Förpackningspuls, det får jag ofta när jag ser något snyggt!

Pelagonsticklingen får spegla min gröna sida. Förutom att köpa hem helgblommor varje fredag så älskar jag att påta i jorden. Fast jag måste nog erkänna att jag är som mest entusiastisk i maj-juni, sedan släpper jag det av någon anledning. Semestern kanske?


Vet inte om ni blev så kloka på det här? Jag hoppas det! Vi kanske kan ha en frågestund framöver :) Vill ni lära känna en massa andra Fabrikanter rekommenderar jag att klicka er hit. Trevlig läsning!

11 kommentarer:

 1. Jag slänger också på mig lite zigenarevatten ibland. Den är en av de fem. :)

  Men ÅH! vilket fint inlägg, precis sådär urtjusigt att man nästan blir lite förbannat. Du får visst alltid till det! Med bravur dessutom. Bra jobbat! Verkligen smashing.

  Döskallen (eller tjockskallen, som Ester säger) Har du ritat den själv? Impad. Gillar den bar mycket bättre än hamster-kind-gubben från Hay. :)

  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Älskart!

  Ha en fin dag =))
  Kram Catta

  SvaraRadera
 3. Snyggt och roligt att läsa!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin presentation av dig! Och jättehärlig färgskala i dina bilder. Tack för detta :)

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder och kompositioner du får till Annica!
  Känner att jag kommenterar allt för sällan här, men jag läser alltid alla dina inlägg!
  Kram !
  Karin LG

  SvaraRadera
 6. Fina bilder =) och visst är det härligt att börja helgen med färska snittblommor. Jag älskar tulpaner och den här årstiden överdoserar jag verkligen =)
  Ha en bra dag
  /Jennifer

  SvaraRadera
 7. En fin personlig text med vackra bilder - man tycker om helt enkelt :)

  SvaraRadera
 8. you are the blogger-star!!!!

  kram, u

  ps. hälsa brian ...

  SvaraRadera
 9. Vilket kul inlägg att läsa! Jag är alltid imponerad av hur du får ihop text och bild så snyggt. :)

  SvaraRadera
 10. Åter igen...gillar det du gör skarpt!
  Fina bilder, bra text och ja... hela din blogg är ju bara fantastisk! En av mina top10...och du ligger absolut i toppen på den listan.

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 11. Yes, superstar!!!!

  Vad härligt och vackert.

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera