17 januari, 2013

VINTERVITT.

Trädgården är klädd med ett tjockt lager med vit snö och det hjälper till att lysa upp även inne. Krispigt vitt är temat hos Fabriken denna torsdag och det passar perfekt nu när vi har ett vintrigt landskap där ute.

Varje år efter nyår är det likadant, suget som kommer för att få det så där "kripsigt" vitt. Det är nog en blandning av att julen ska städas ut samt att vi träder in i en ny vintermånad.


När det är snö utanför fönstren, som det är just nu, tycker jag om att möta upp med vita detaljer på insidan. Vitt möter vitt liksom.


De första inredningsmagasinen varje år brukar oftast ha vita omslag med någon form av accentfärg. De är inte dumma. Det är ju det vi trånar efter!

Det går kanske inte att få det lika krispigt vitt hemma som i deras reportage. Bilderna är ju oftast redigerade samt manipulerade med hjälp av kamerans inställningar. Inga smutsiga fingeravtryck eller smuts på väggarna där inte. Det har inte vi heller *harkel*. 


Valet på helgens blommor faller såklart på vitt. Tulpaner, Ranunkler, och vita körbärsblommor. Fräscht och krispigt ska det ju vara! :)

Tina på Fabriken länkar till hennes fantastiska bilder med mera vitt på Pinterest. Jag har även en vit folder där och när man ser alla dessa inspirationsbilder i ett flöde kan inte mer än känna energi och lugn. Det är nog det vi är ute efter denna vintermånad!


För mera vitt och inspiration, rekommenderar jag ett besök till Fabriken idag. Jag tänker klicka mig dit för lite energi-boost!

10 kommentarer:

 1. Ja jösses... jag känner mig alldeles hög av all energi jag fått efter dagens ljusterapi. Vitt, vitt, vitt så långt ögat når i alla fina Fabriken-inlägg. Såklart även här hos dig. :)

  SvaraRadera
 2. Fiiint! Och fingeravtryck på väggarna, vad är det..?

  SvaraRadera
 3. Så fint! Verkligen krispigt, ljust och fräscht! ;) Jag gillar't!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Härligt! Det är ju ljus vi vill ha och behöver så här års!

  SvaraRadera
 5. Fantastiska bildet! Och ljusslingan skulle jag gärna ha en här hemma. Så roligt tema med alla dessa fina och härliga bilder!

  Kram.

  SvaraRadera
 6. Är det där snöbolls-godis? Jag älskar dem!!!

  Och jag vill verkligen inte avra orsak till att fördjupa din rynkor. Hjälp, även om det är skrattrynkor måsta jag nog lägga band på mig... För rynkor är väl aldrig bra? Vi får fråga Demi...

  Trevlig helg fina du.

  SvaraRadera
 7. Så härligt och vackert! Älskar vitt.

  Får energi!

  KRAM

  SvaraRadera
 8. Bedårande vackert med vitt vinterland. Och jag håller med dig om att det är fint när vitt möter vitt.

  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 9. Åh jag hann inte med mitt vita inslag :S Men håller med dig, så fantastiskt med vitt ute och inne går det ju liksom inte att tröttna på riktigt. Ibland suger det till i färgtarmen men det vita dyker likväl upp igen som det vita spöke det är :)
  Ha en fin vecka Annika!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera