19 november, 2012

JAG HJÄRTA - LILLA U.

Ända sedan jag upptäckte den här tjejens fantastiska smycken har jag varit en trogen kund. Mrs Scull, Hjärta Mini och Wings of Love är några av de smycken som ofta hänger på min handled och hals. Att sedan smyckena levereras i de mest underbara paket, det är liksom pricken över i!
Och vet ni, fram tills imorgon går det att delta i Lilla U:s fina utlottning av två armband; Jag hjärtar. Skynda er, en dag kvar för att delta. Det tänker jag göra!

Visst är de fina? Perfekta julklappen att ge bort (det går även att lägga till en handstämplad berlock med personlig bokstav). Ett armband till dig samt ett till någon du håller kär. Detta var dagens tävlingstips från mig!

Foto; lånat av Lilla.U

8 kommentarer:

 1. Åh jag bara måste kika in. Tack för tipset.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Stor GILLA på den. Men nu kommer ju massvis med folk att tävla, hur tänkte du nu? Våra chanser blir minimala... åh! :))

  SvaraRadera
 3. Ja, det är så mycket fint där jag vill ha! Har länat sidan uppe på datorn lite då och då innan mannen sätter sig vid den. Tror du han fattar hinten? ;)

  SvaraRadera
 4. Underbara smycken... Klart man vill tävla :-) finns förresten lite blogg-kärlek på min sida till dig. Kika in vid tillfälle...

  SvaraRadera
 5. Jag hjärtar little.u med <3

  Underbara smycken!

  kram
  Lotta

  SvaraRadera
 6. men hallå - det här inlägget är så galet fint att jag får tårar i ögonen. annica. VA! stort tack!
  och kram - och lycka till ni alla.

  SvaraRadera
 7. Så vackra små paket att man nästan inte ens öppna dom.
  Kram Anita

  SvaraRadera