13 september, 2012

VÄLKOMMEN IN - HALLEN.

Efter en tids uppehåll så har Fabriken kickat igång igen och det känns extra kul att den numera drivs av de här härliga tjejerna; Anna och Tina.

Varje torsdag framöver kommer ett nytt tema presenteras och först ut idag är; hallen! Jisses. Kanske inte favorit rummet här hemma. Jag röjde genast undan en hel del (detta ständiga hall-röjande) och nu kan jag "släppa in er". - Välkomna in!


Vi börjar med det första vi möter - dörrmattan. Denna matta är en detalj som med jämna mellanrum byter skepnad hos oss. Det senaste tillskottet kommer från HAY och köptes in i somras på Tång i Fjällbacka.


Vår lilla veranda är vår entré och agerar även som hall. Mycket ljusinsläpp med flera fönster men så svår att vara organiserad i. Var gömmer vi kläderna..

Vi har platsbyggt en bänk längst med fönstren som agerar sittplats och samtidigt förvaring för alla skor. Den slukar en hel del, men ofta är golvet ändå belamrat med fotbollskor, stövlar och skolväskor!


Korgar är perfekt förvaring för halsdukar och sjalar. Den här är ett fynd som jag hittat på mina föräldrars vind och som förra hösten blev "colour dippad". En salig röra i den, perfekt för att gömma undan!


Vanliga attiraljer i hallen - spegel och krokar. Dessa är för en del av barnens kläder. Plock, plock. Här sorterar mamman ofta bort. Häng, häng. Här belamrar ofta barnen med nytt. Jag skulle ljuga om jag skriver att det oftast ser ut så här!


Telefon, block och penna är också detaljer som brukar finnas i hallen, så även i vår. Det är ofta här jag hamnar då jag pratar i telefon.


Minifolkets gamla Kånken. Den är inte lika poppis idag, men jag låter den hänga kvar. Den är så fin, fint får gärna vara framme :)


Avslutar med en bild på fönstret bredvid vår ytterdörr, den som ofta byter skepnad. Ni som följt bloggen ett tag har nog sett en del bilder tagna här, som t.ex detta, eller i detta inlägg. 

Är ni som jag, nyfikna på att titta in i andras hallar, då rekommenderar jag ett besök till Fabriken idag, där andra bloggare släpper in oss!

13 kommentarer:

 1. Åh så trevligt att få en runtur i er hall. Vad trevligt att vi fick komma in. :) Avundas ljuset - så härligt! Kram Karin

  SvaraRadera
 2. I LOVE er ljusa hall. Så underbar! SÅ underbar!

  Och ja, städa och röja undan innan någon kommer på besök hör ju till.
  Tror de allra flesta röjde MASSVIS innan de visade bilderna idag - hahaha!
  i alla fall vi med kottar hemma. För jisses vilken röra. Va! Som två virvelvindar är mina kottar.

  Jag är så stolt som blivit medlem idag i Fabriken. Hurra!!!
  I'm in, liksom.
  :)

  Kram till dig.
  u

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Och väldans, väldans välorganiserat. Tur att du avslöjar att det inte alltid ser ut så. Skönt för mig! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Trevligt! Jag får lust att ta ett steg till, in å fika :)

  SvaraRadera
 5. Du är så efterlängtat. Började undra om något hållt dig i Barca. Solen, drinkarna, shoppingen... men sen kom jag på att de firade din återkomst på jobbet. Det gör även jag nu - fast din återkomst på bloggen!! 

  Alltså din hall. Ojojoj, vad fin. Vilket ljus!! Så mycket fina detaljer, leoskorna tex..,

  Kram och igen, welcome back!

  SvaraRadera
 6. Snyggt och så välstadat och välkomnande!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Åh vilken ljus och fin hall ni har!! Avis på ljusinsläppet ;)
  Klistergrejerna från Granit är toppen ;)

  SvaraRadera
 8. Er hall är underbar! Varm och välkomnande. Vackra färger.

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Er glasade lilla veranda - man får ju dåndimpen så fin! Jag älskar den varje gång du visar den!

  SvaraRadera
 10. Skönt att höra att det inte alltid är så snyggt! För snyggt är det. Har varit lite dålig på att kika in på din fina blogg på ett tag. Nu får det bli bättre ordning här.
  Ha en skön helg! Anita

  SvaraRadera
 11. Vilken fin hall! Kul med colordippad korg, bra fynd! Känner igen det där med att man fixar förvaring men ändå är det fullt av skor och väskor på golvet haha. Kram Nilla

  SvaraRadera
 12. Vilken vacker hall! Jag vågade inte ens visa foton på vår...

  SvaraRadera