26 september, 2012

NYA DOFTER I BADRUMMET.

Det har blivit en del nya dofter i september. Nya parfymer. Nya doftljus och nu även ny Home Fragrance från Zara Home, butiken som besöktes i Barcelona för några veckor sedan.

Det är lite speciellt med de där butikerna som inte finns här hemma. Lite lyx. Lite nytt. Lite annat. Att sedan euron är låg och priserna bättre än vanligt, ja det fick min shoppingpuls att börja slå snabbare!


I vårt badrum går detaljerna för tillfället i brunt, ljust trä och guld och Zara Home's doftpinnar samt ljus med guldlock sprider underbara dofter av Dark Amber här hemma. Mmmm.Det går liksom inte att stå emot där i butiken när förpackningarna har djuriska mönster som reptil (Orange Blossom) och leopard (Dark Amber). Flera förpackningar fick så klart följa med hem i bagaget till Sverige!

9 kommentarer:

 1. Okej, du levererar i samma sekund som jag publicerar. Det kallar jag beyond bra! Nu åker jag på måndag. Har du fler tips tar jag tacksamt emot. Kanske något ny restaurang, (med plats för två barnvagnar) och gärna något härligt hotell att sitta och glo på människor. Gärna tjusiga sådana! ;)

  Just det, väldigt fina bilder. Helt klart oemotståndligt. Jag behöver dessutom fylla på mitt förråd med Green Herbs hos Zara Home. Älskar att jag måste åka till Spanien för att handla tvål!

  SvaraRadera
 2. Oh vad fina förpackningar och de ser ut att lukta alldeles förträffligt. Doftpinnar har jag inte provat men det får nog bli några sådana vid tillfälle.

  SvaraRadera
 3. Zara home har en hel del fint! Kul att shoppa när det är lite billigare:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Oh la la...så läckert. Doftpinnar har jag inte testat ännu, men är sugen.

  Vackra bilder!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Älskar gooooda dofter. Har rumsspray på toan och pinnar här o var. Love it.
  Bra tips
  Eva

  SvaraRadera
 6. Underbara dofter! Och ack va viktigt för livskvalitén. Tack för din fina kommentar.
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Zara home är grymt bra. Frågan är när de öppnar i Sverige? Jag har dock inget emot att behöva åka utomlands för att handla där. Det är, precis som du skriver en speciell känsla.

  Förresten. Idag är en sån bra dag. Jag har hittat en ny favoritblogg. Tack!;)

  / Emma

  SvaraRadera
 8. Underbar vardagslyx! Härligt!

  Kramar

  SvaraRadera