21 augusti, 2012

LITE DETALJER - FORMEX.

Lika roligt som det är att spana in nyheter på Formex är det även att titta på detaljer i montrarna. Eller. Det vill säga, en del av dem, för oj vad många montrar det finns som bara sållas bort där i mässhallarna.

Det är mycket att passera och rätt som det är så stannar man upp, gillar och tycker om. Det kan vara en hel monter i sig eller en liten liten detalj, som en tepåse eller en grönsak.


Tea fortés vackra tepåsar får mitt förpackninghjärta att slå fortare. De är så vackra, och var väldigt fina i sin enkelhet bland Design House Stockholms alla koppar. Dyrt te, men otroligt fina förpackningar samt påsar med det lilla gröna bladet som pryder snöret.


Papp Limited hade inte bara väldigt fina pappersprodukter i sin monter, även inredningsdetaljerna gick i samma material. Papp hade följt trenden med att dekorera med detaljer från våra köksträdgårdar, här i form av pappers-rödbetor och sparris som låg där bland de vackra mönstrade blocken.


Grönt från köksträdgården hade även Ida, Crème de la Crème i sin underbart fina monter. Varende detalj i montern föll mig i smaken, både i form av dekoration samt allt det fina hon producerar. Ljuskronorna är magiska!


Jag avslutar med två bilder från KG Design, som hade en monter där produkterna var i fokus. Flera av dem blev ett av alla dessa-vill-jag-ha från söndagens besök. Åh, för de de vackra kakfaten i trä och silikon. Åh. för burkarna i vacker pastell samt åh-åh-åh för de otroligt vackra Funghi svamparna i trä. Jag skulle kunna tänka mig en hel armé av dessa. 

Kanske ska bege mig ut och plocka lite trä-svamp i helgen? Borde väl inte vara så svåra att hitta. Någon som vet var de finns?

11 kommentarer:

 1. Kul att få kika på dina fina bilder från Formex...underbara teförpackningar!!! Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Fina foton från Formex. :) Mycket snyggt där som väcker ha-begäret, inte minst det från KG Design. Gillar både svamparna och kakfat. Ha en fin onsdag! Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka roliga detaljer du hittat! Känner inte igen ett endaste av dina bilder! Kul!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. det är detaljerna som gör det, tycker jag!

  Och du har öga och ser, hittar. Så roligt att du visar oss här!

  Blir jättesugen på Idas vackra och roliga skapelser.

  KRAM!

  SvaraRadera
 5. angående träsvamparna. jag får väl ställa mig vid min svarv! :)
  så fixar vi säkert till några svampar *asgarv*

  kram.

  träffas snart - jaaaaaaaa!!!!

  SvaraRadera
 6. Oj så fint! Vackert alltihop. Den där tepåsen hade jag gärna haft i min mugg. Underbart fin. Och säkert väldigt god. Kram!

  SvaraRadera
 7. Jätteroligt att du tittade förbi min monter! Hoppas att vi snart ses igen!

  SvaraRadera
 8. Underbara detaljer du hittade på Formex och dina bilder är ju bara så fina. Säg till om du hittar svamparna.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Så mycket fint på mässan. Vill ha så mycket.. Och byta ut!!!
  Ha det fint
  Eva

  SvaraRadera
 10. Lägger in mig som följare på din fina blogg.

  SvaraRadera
 11. Kul att du hittade Tea Fortés vackra påsar - jag står i valet och kvalet inför att börja sälja dem på Enkoppte.nu, men nu lutar det helt klart åt att det blir så... (även om jag håller med dig om att de är i dyraste laget, men OJ så snygga!) :)
  Fick du med dig någon liten tepyramid hem? Skulle inte du kunna höra av dig när du isf har smakat den? Vore awesome!
  Allt gott!
  /Anna, Enkoppte.nu

  SvaraRadera