14 augusti, 2012

JOBBSTART.

Då var semestern slut. Vi har börjat jobba igen och semestern är ett minne blott. Jag gillar inte tanken på att sommaren börjar lida mot sitt slut, men samtidigt tycker jag om att det känns 'nystart' just den här perioden på året. Nya projekt. Nya planer. Ny energi.

Trots detta måste jag erkänna att det var en aningens tufft att "rivstarta" på jobbet i måndags. Men för sådant finns det tack och lov knep. Knep som genast gör att det känns lite roligare!


Ett besök hos Bookbinders design på NK och inköp av lite nya skrivböcker, pennor och papper gör att det börjar pirra, precis som vid skolstarten efter det långa sommarlovet. Tänk, en mängd blanka blad som nu ska fyllas, organiseras samt planeras i. Då känns det genast lite lättare!


Och vem kan motstå inköp av fina igelkotts-gem? Inte jag. De finns även med katter, råddjur och sköldpaddor. Små söta detaljer!


Ett nytt bokmärke införskaffades också. Gillar verkligen deras samarbete med Mini Empire (säljs i butik just nu). Fin-fina illustrationer framtagna av duktiga Jenny von Döbeln

Färgskalan för höstens inköp fick den här gången gå i natur, det blev en bra kombination tillsammans med årets kalender i guld. Nu känns det som att jag är lite mer redo för nya utmaningar. Vi kan ju hoppas!

7 kommentarer:

 1. Snyggt och inspirerande. Och doftljusen..
  Måste svänga förbi och unna mig i morgon..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefina små prylar, och visst är alla knep tillåtna för att liva upp jobbstarten efter en lång sommarsemester. Kul att hitta dig här via Instagram, kram Victoria

  SvaraRadera
 3. De små detaljerna. Älskar't.
  En runda på NK och speciellt Bookbinders Design är precis vad man behöver ibland ;)

  Vad mycket fint du hittade!

  xx

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka! Tänker att vi kan hålla kvar sommaren en stund till.

  SvaraRadera
 5. Åh så fina grejer! Blir genast sugen men efter Gotland har jag gett mig köpstopp ett tag, ett år eller så :)

  Ha en fin fortsättning på veckan!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 6. Kul att få reda på illustratören, tycker mig ha sett en tavla i din blogg innan med liknande motiv? (Vill ha kattgemen!)

  SvaraRadera
 7. Ooo som jag gillar ditt knep. Ruskigt snygga.

  SvaraRadera