26 juni, 2012

CHERRIES.

Bjuder på lite körsbärsbilder idag. Bara för att de är så vackra, somriga och goda. Tänk vad kan man frossa i goda bär under dessa månader och vad fina mat-styling bilder det finns med just körsbär. Cannelle et vanille och Tartelette bjuder på många inspirerande.Blev plötsligt väldigt sugen på att baka en körsbärskaka, göra en körsbärs-smoothie, eller bara äta dem a'la naturelle. Mmmmm.Note to myself; till helgen blir det cherry-drink! Japp, det blir det. Då är det en heeeel vecka kvar till semestern. Nedräkningen har börjat och tills dess får man njuta av vardagens goda. Som körbär till exempel!


Bilder via ; 1,2,3,4

16 kommentarer:

 1. Det är så här körsbär ska visas!

  Vilken tur att jag hade en påse med mig idag innan jag såg det här. Har precis ätit upp dem.

  Vill ha mera ;)

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Ja men så fina bilder! Och körsbär som är så gott. Köpte varsin körsbärsklubba till barnen idag som de roade sig med under en lång bilresa. Det både lät och såg gott ut. Men visst, riktiga körsbär är nog att föredra.

  SvaraRadera
 3. Läskande! Och så vackra bilder!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Vi har ett körbärsträd som bjuder på rätt mycket frukt. Jag brukar vara dålig på att ta hand om dem.. Så alla körsbärstips är välkomna, tack-tack!

  Och Cannelle och Vanille, kan man bli mer sugen på mat när man ser dessa bilder? De är så fantastiska. Du har väl inte missat att följa på Instagram?

  Tiden går fort, din semester är här innan du hinner stava till uttråkad! Du ska se att du går precis när det fina vädret kommer. Fast, det regnar ju aldrig på västkusten, näää...

  SvaraRadera
 5. Annixen: In war everything is allowed. Ja just hrmmmm, vi speled football ja. Med två kids. Nä nä nä, Maken fick inte vinna. Jag & Nils vann - så klart. Vi var ju Spanien!!! Och Maken hade ju Bosse i sitt lag ;) 4 år och slänger sig hellre på marken och skrattar än sparkar på bollen ...
  Kram ... från hon som är TOK sugen på körsbär nu!!!!!!

  SvaraRadera
 6. Så fina bilder, körsbär är vackra! Och jag har också nedräkning till semestern! Kram

  SvaraRadera
 7. ÅH så gott och vackra bilder, kram

  SvaraRadera
 8. Vilka vackra bilder på körsbären! Kram Nilla

  SvaraRadera
 9. Jädrans vad sugen jag blev på körsbär nu - körsbärssmoothie det lät gott, har jag aldrig testat:)

  SvaraRadera
 10. Cherrydrink låter spännande, mums :) kram Diana

  SvaraRadera
 11. Gaaah vilka bilder, hur sugen få man nu lov att bli?! ;) Har faktiskt aldrag bakat körsbärskaka men det låter vansinnigt gott, har du något bra recept på det att dela med dig av?

  Kram

  SvaraRadera
 12. Visst fanns alla tjeprullarna på panduro - i en och sammaförpackning till och med, kostade nästan ingenting heller :)

  Kram

  SvaraRadera
 13. Hmmm vilka bilder du bjuder på =)
  Man blir ju bara såååååå sugen!
  Kramkram

  SvaraRadera
 14. Fantastiske fristende og vakre bilder du viser oss;o) Maliva

  SvaraRadera